Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή πίτας-βραβεύσεις των αποστράτων σωμάτων ασφαλείας Ν Πέλλας (βίντεο)


To βράδυ του Σαββάτου στο εστιατόριο - ταβέρνα "Λουδίας" πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η η κοπή βασιλόπιτας του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Πέλλας. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Αυγερινός και αμέσως μετά απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες  σε μέλη του Συνδέσμου για την προσφορά τους στο Σύνδεσμο και στην αστυνομία και έπαινοι σε τέκνα αποστράτων που εισήχθησαν στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι της Χώρας.

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους παρόντες:
Καρυπίδη Ηλία, Λιακόπουλο Ελευθέριο, Στογιανίδη Νικόλαο, Ταραζά Ιωάννη, Μωϋσιάδη Ιωάννη και αναγνώσθηκαν για τους: Μιαρη Αθανάσιο, Τσουτσίδη Παρασκευά, Σαρναζη Σάββα, Θεοδοσιάδη Αντώνιο, Σκαμπαρδόνη Απόστολο, Κανελλόπουλο Γεώργιο. 

Οι έπαινοι που απονεμήθηκαν σε τέκνα αποστράτων ήταν: Καρακασίδου Ευαγγελία του Κων/νου για την εισαγωγή της στο Τμήμα Λογιστικής-Χρηματιοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και Λάτμο στέφανο του Πέτρου για την εισαγωγή του στο  Τμήμα Λογιστικής-Χρηματιοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Η βραδιά συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε με πολύ όμορφο και ζωντανό μουσικό πρόγραμμα με το θερμόμετρο του κεφιού να χτυπάει κόκκινο.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος και ο αντιδήμαρχος Παναγιώτης Κερασόπουλος. 

Δείτε εικόνες από την εκδήλωση μέσα από την κάμερα της ΗΕ karatzova.com:
kopipitasapostr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.