Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δείτε που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία


Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας η κυκλοφορία των οχημάτων, λόγω χιονόπτωσης - παγετού, διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων: 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας: · Επαρχιακή Οδό Άρνισσας - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 10ο χιλιόμετρο και · Επαρχιακή Οδό Κερασιάς - Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας, από το 7ο χιλιόμετρο. 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας: · Παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Κοζάνης (μέσω Καστανιάς) από το 94ο έως το 97ο χιλιόμετρο, · Επαρχιακή Οδό Βέροιας – Σελίου από το 18ο χιλιόμετρο, · Επαρχιακή Οδό Νάουσας – Σελίου από το 13ο χιλιόμετρο, · Επαρχιακή Οδό Νάουσας – 3/5 Πηγάδια από το 12ο χιλιόμετρο. 

Στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών: · Επαρχιακή Οδό Σερρών – Λαϊλιά (χιονοδρομικό κέντρο) από το 15ο χιλιόμετρο και · από το 15ο έως το 30ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Σερρών – Άνω Βροντού.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.