Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοσμοσυρροή στη γιορτή ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας (βίντεο)


Σε μια κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων γνωστού καταστήματος στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η καθιερωμένη ετήσια Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Πέλλας. Υψηλός προσκεκλημένος από το χώρο του αθλητισμού ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλλης Γραμμένος.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε πρόσωπα και ομάδες, για την πολύχρονη και πολύπλευρη αθλητική και κοινωνική τους προσφορά. 
Σημειώνουμε το παράπονο γνωστού παράγοντα του ποδοσφαίρου για την παρουσία πολλών που καμία σχέση δεν έχουν με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Δείτε τις εικόνες όπως τις κατέγραψε η κάμερα της ΗΕ karatzova.com: 
epspel2018


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Κοσμοσυρροή,γιατί όλα ήταν τζάμπα. Πότε θα σας πάρουν με τις πέτρες "παράγοντες" του ποδοσφαίρου που τρώτε με εκατό κουτάλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελα εσυ ανελαβε μια ομάδα ...βαλε απο την τσεπη και μετα τραγουδα

      Διαγραφή
  2. Ο Αντωνιου μπερδευτηκε!Αντι να τιμησει τον πρωην διαιτητη Γωργο Μπινο που εβγαλε πολλους δυσκολους αγωνες στα γηπεδα της Πελλας τιμησε για ψηφοθυρικους και κομματικους λογους τον δημαρχο Δημητη Μπινο που δεν τον θυματε κανεις με σφυριχτρα στα γηπεδα του Νομου μας??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εφ όσον πλέων τα κριτήρια και στο ποδόσφαιρο είναι πολιτικά ψηφαλακια μην έχεις απορίες..επίσης να θέσω στον Αντωνίου το θέμα ιεραρχίας και προτοκολλου..να το κοιτάξει έχει πρόβλημα σε αυτό..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.