Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αποχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο Γυψοχωρίου - Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση


Αποχώρησαν οι αγρότες με τα τρακτέρ τους από το μπλόκο του Γυψοχωρίου και ο Α.Σ. ΕΝΟΤΗΤΑ καλεί όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους σε Γενική Συνέλευση για την ερχόμενη Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30μμ, στο Πνευματικό κέντρο Γυψοχωρίου

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Όπως αγωνιζόμαστε με ψηλά το κεφάλι, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αφήνουμε τα μπλόκα για να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με διαφορετικής μορφής δράσεις.
Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με την οποία συντασσόμαστε από την δημιουργία της, αποχωρούμε από το μπλόκο Γυψοχωρίου.
Τέλος καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους του νομού μας στη Γενική Συνέλευση του Α.Σ ΕΝΟΤΗΤΑ την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30μμ που θα λάβει χώρα στο Πνευματικό κέντρο Γυψοχωρίου. Θα πραγματοποιήσουμε έναν απολογισμό του αγώνα και θα αποφασίσουμε τον τρόπο δράσης από την αυριανή κιόλας ημέρα, γιατί τα αιτήματα επιβίωσης που έχουμε δε λύθηκαν και δυστυχώς έρχονται νέα προβλήματα να προστεθούν στα είδη υπάρχοντα.
Συνεχίζουμε – Θα νικήσουμε
ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ – ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.