Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγωνία για το ζευγάρι ορειβατών που αγνοείται στο Καϊμακτσαλάν


Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η μαραθώνια επιχείρηση αναζήτησης και διάσωσης του ζευγαριού ενός άνδρα 35 ετών και μιας γυναίκας 25 ετών από τα Σκόπια στο όρος Βόρας (Καϊμάκτσαλαν), η οποία ξεκίνησε χθες το μεσημέρι.
Ολονύκτιες ήταν οι προσπάθειες των πυροσβεστών οι οποίοι σύμφωνα με το Κέντρο Επιχειρήσεων, μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχουν καταφέρει να έχουν οπτική επαφή με τους ανθρώπους που αναζητούν.
Στην περιοχή που τους έχουν υποδείξει ότι πιθανότατα βρίσκεται το ανδρόγυνο, μια χαράδρα στην περιοχή «Προφήτης Ηλίας» στα σύνορα με τα Σκόπια επιχειρούν δεκαπέντε πυροσβέστες από τις υπηρεσίες Έδεσσας και Αριδαίας, όπως και άνδρες της 2ης ΕΜΑΚ. Οι καιρικές συνθήκες δυσχεραίνουν το έργο τους καθώς επικρατούν χαμηλές θερμοκρασίες και χιονοθύελλα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στις έρευνες συμμετέχουν και δύο άτομα από το χιονοδρομικό κέντρο οι οποίοι γνωρίζουν καλύτερα το βουνό. 

Επισημαίνεται ότι λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή πιθανολογείται ότι το ανδρόγυνο είναι νεκρό χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία. 

Εντοπίσθηκε το ζευγάρι αγνοούμενων:


Φωτο:fb Δ. Τσουφλίδης



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.