Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ. Τζάκρη: Έγινε η ανάθεση της προμελέτης κόστους ΣΔΙΤ για το Νέο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι έγινε η ανάθεση από την επιτελική δομή του Υπουργείου Δικαιοσύνης της προμελέτης κόστους κατασκευής και κόστους συντήρησης βάσει της οποίας θα προσδιορισθεί το συνολικό κόστος της σύμβασης Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα που θα υπογραφεί μεταξύ της Ειδικής Γραμματείας ΣΔΙΤ και του αναδόχου του έργου της ανέγερσης του νέου Δικαστικού Μεγάρου Έδεσσας.

Η προμελέτη θα παραδοθεί στο τέλος του Φλεβάρη και στην συνέχεια θα προωθηθεί από την επιτελική δομή του Υπουργείου Δικαιοσύνης στην Ειδική Γραμματεία ΣΔΙΤ προκειμένου να προχωρήσει η ένταξη του έργου ως έργο ΣΔΙΤ από την Διυπουργική Επιτροπή των πέντε (5) συναρμοδίων Υπουργών (Οικονομίας και Ανάπτυξης, Οικονομικών, Υποδομών και Δικτύων, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Δικαιοσύνης).

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση της κ. Τζάκρη και του Υπουργού Δικαιοσύνης κ. Κοντονή με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, με αντικείμενο τον καθορισμό όλων των λεπτομερειών για την υπογραφή προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Υπουργείου Δικαιοσύνης και Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ώστε να αναλάβει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την δημοπράτηση του έργου και την εποπτεία της υλοποίησης αυτού.

Η κ. Τζάκρη έχει ήδη επικοινωνήσει με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απ. Τζιτζικώστα ο οποίος επιβεβαίωσε την διάθεση και την ύπαρξη διαχειριστικής ικανότητας της ΠΚΜ για την υλοποίηση του σημαντικού αυτού αναπτυξιακού έργου για την Πέλλα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.