Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκύδρας πρόκειται να συνεδριάσει στο Δημαρχείο, την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 κι ώρα 18:00΄, με τα εξής είκοσι τέσσερα θέματα στην ημερήσια διάταξη:

1) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων εξόδων έτους 2018.

2) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή επιχορήγησης ποσού 169.624,87€ και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018(Ληξιπρόθεσμα).

3) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης (Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. ,υπόλοιπα 2017) τροποποίηση προγράμματος έργων και αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

4) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για αποδοχή χρηματοδότησης, τροποποίηση τεχνικού προγράμματος έργων, αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018.

5) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για Δ΄ τριμηνιαία έκθεση αποτελεσμάτων προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2017.

6) Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών.

7) Έγκριση απόφασης Οικονομικής Επιτροπής για μείωση μισθώματος του αναψυκτηρίου Αγίας Παρασκευής στην Τ.Κ. Πετριάς.

8) Διαγραφές δημοτικών τελών έτους 2016 και παλαιοτέρων ετών.

9) Οικονομικές ενισχύσεις ενδεών.

10) Ψήφιση πιστώσεων για τη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Σκύδρας έτους 2018.

11) Έγκριση παράτασης περαίωσης εργασιών του έργου «Ανόρυξη αρδευτικής γεώτρησης στην Τ.Κ. Άσπρου».

12) Έγκριση του 2ου Α.Π.Ε. του έργου «Ασφαλτόστρωση αγροτικών δρόμων Δάφνης, Λιποχωρίου ,Πετριάς Δήμου Σκύδρας.

13) Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Μενηίδας.

14) Καθορισμός τρόπου εκτέλεσης των εργασιών καθαρισμού κοινοχρήστων χώρων Δ.Ε. Σκύδρας.

15) Συζήτηση και λήψη απόφασης για τους που θα κατασκευαστούν οι παιδικές χαρές από την εταιρεία TAP PROJECT GREECE TECHNIPETROL HELLAS S.A.

16) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για υποβολή αιτήματος παραχώρησης του αριθ.88 οικ. στο Ο.Τ.15 της οριστικής διανομής του συνοικισμού Άσπρου επί του οποίου υφίσταται πλατεία.

17) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για υποβολή αιτήματος παραχώρησης του αριθ.123 οικ. στο Ο.Τ.25 της οριστικής διανομής του συνοικισμού Δάφνης επί του οποίου υφίσταται πλατεία.

18) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για υποβολή αιτήματος παραχώρησης του αριθ.88 οικ. στο Ο.Τ.14 της οριστικής διανομής του συνοικισμού Καλλίπολης επί του οποίου υφίσταται πλατεία.

19) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για υποβολή αιτήματος παραχώρησης του αριθ.122 οικ. στο Ο.Τ.27 της οριστικής διανομής του συνοικισμού Μανδάλου επί του οποίου υφίσταται πλατεία.

20) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για υποβολή αιτήματος παραχώρησης του αριθ. Ο.Τ.18 της οριστικής διανομής του συνοικισμού Μαυροβουνίου επί του οποίου υφίσταται πλατεία.

21) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εναρμόνιση Κανονισμού Λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης (Ν.4997/2017 – ΦΕΚ 171Α ).

22) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εναρμόνιση Κανονισμού Λειτουργίας της Ανθοκομικής Έκθεσης (Ν.4997/2017 – ΦΕΚ 171Α ).

23) Έγκριση απόφασης Επιτροπής Ποιότητας Ζωής για την εναρμόνιση Κανονισμού Λειτουργίας του Χριστουγεννιάτικου Χωριού. (Ν.4997/2017 – ΦΕΚ 171Α )

24) Ορισμός μελών επιτροπής «εγκατάστασης προσώπων εκδιδομένων με αμοιβή» σύμφωνα με το Ν.2734/1999(ΦΕΚ 161Α)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…