Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού στο ΓΕΛ Εξαπλατάνου (φωτο)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα Επαγγελματικού Προσανατολισμού για τους μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου του ΓΕΛ Εξαπλατάνου με στόχο την ενημέρωση τους για τα «‘Ενστολα Επαγγέλματα» Στην ημερίδα παρουσιάσθηκαν οι παρακάτω σχολές: 

- Στρατιωτικές σχολές από Αντισυνταγματάρχη (ΠΖ) Αθανασιάδη Βασίλειο, Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) Αρχίατρο Καραμούτα Λουκά, Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ) Επισμηναγό (Ι) Βάσιο Μιχαήλ, Σχολή Ικάρων Ανθυποπλοίαρχο (Ε) Ευάγγελο Αντωνίου, Σχολή Ναυτικών Δοκίμων
- Αστυνομικές Σχολές από τον διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Αριδαίας κ. Γάκη Ευάγγελο 
- Σχολές Πυροσβεστικής Ακαδημίας από τον κ. Κατσαρό Χρήστο (Πυροσβεστική Υπηρεσία Αριδαίας) 
- Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) - Σταδιοδρομία στη Ναυτιλία κ. Φωτεινή Τούλη, Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού 

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την υπεύθυνη ΣΕΠ Αθηνά Τεστέμπαση σε συνεργασία με το Λύκειο Εξαπλατάνου και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7/02/2018 και ώρες 11:00π.μ - 14:00μ.μ. στον χώρο του σχολείου. Στο πλαίσιο της παραπάνω εκδήλωσης οι μαθητές ενημερώθηκαν για τα προγράμματα σπουδών και τις επαγγελματικές προοπτικές των παραπάνω σχολών. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους ομιλητές που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στην πρόσκληση και συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης. 

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 
Θωμάς Μπαχαράκης 
Ηλεκτρολόγος Μηχανικός ΠΕ 12.05







Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.