Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Σηφάκης : Προχωρούν οι κατασκευές των αθλητικών έργων που χρηματοδοτούνται από την Γ.Γ.Α. στην Πέλλα


Έδεσσα

Στην Έδεσσα ολοκληρώνεται η επέμβαση στο Δημοτικό Κλειστό Αθλητικό Κέντρο ( ΔΑΚ) με ικανοποιητικά αποτελέσματα όσον αφορά την συντήρηση και βελτίωση των υποδομών. Απαιτείται επιπλέον μελέτη για την πλάγια επέκταση του και δημιουργία κερκίδας και από την άλλη πλευρά.

Το έργο θα βοηθήσει τον ΑΕΡΩΠΟ που παίζει στην μεγάλη κατηγορία του χάντμπωλ ( Handball Premier) με θαυμάσια πορεία που πρέπει να βοηθηθεί από όλους με κάθε δυνατό τρόπο. Και φυσικά και όλες τις ομάδες και αθλούμενους στο ΔΑΚ.

Στην Έδεσσα ήδη αλλάζει το σκηνικό όσον αφορά τους αθλητικούς χώρους μετά και την έγκριση της χρηματοδότησης αθλητικών εγκαταστάσεων με 1.000.000,00 € στο Πασά- Τσαϊρ. Ακόμη εκκρεμεί η χρηματοδότηση του Κολυμβητηρίου, έργο που υποστηρίζουμε στην ΓΓΑ για να χρηματοδοτηθεί. Το ίδιο ισχύει και για τις άλλες αθλητικές υποδομές στον Δήμο Έδεσσας.

Αλμωπία

Ξεκίνησαν από τον Δήμο Αλμωπίας οι κατασκευές των 5 εκ των 6 εγκεκριμένων αθλητικών παρεμβάσεων ( Γήπεδο Αλμωπού, Κλειστό Αθλητικό Κέντρο, γήπεδο Εξαπλατάνου, γήπεδο Προμάχων και γήπεδο Σωσάνδρας). Εκκρεμεί το έργο στην Κλειστή Αγορά.

Αναμένεται η γρήγορη πρόοδος των έργων για να επιτύχουμε και την επιπλέον χρηματοδότηση άλλων παρεμβάσεων ( χλοοτάπητας γηπέδου, στέγαστρο γηπέδου κλπ).

Ακόμη θα υποστηριχθεί από τον βουλευτή για χρηματοδότηση η προγραμματισμένη από τον Δήμο Αλμωπίας μελέτη για την ενεργειακή αναβάθμιση του Κλειστού Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου ( ΔΑΚ) που θα εκσυγχρονίσει σημαντικά την απολύτως αναγκαία αυτή αθλητική υποδομή.

Σκύδρα

Με ταχύτητα υλοποιούνται τα εγκεκριμένα από την ΓΓΑ αθλητικά έργα στην εκτέλεση των οποίων η Δημοτική Αρχή έχει επιδείξει αποτελεσματικότητα.

Πέλλα

Προωθείται για χρηματοδότηση ο χώρος για αθλητικές εγκαταστάσεις στον Πενταπλάτανο, βελτίωση των υποδομών στο γήπεδο των Γιαννιτσών και άλλες παρεμβάσεις


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. ρε κοροιδο σηφακη εκει στην εδεσσα οι κολλητοι σου στο χαντμπωλ ξερεις εσυ ευχαριστηρια επιστολη μονο στον βλαχοδημαρχο εβγαλαν παλι σε κουτσο αλογο πονταρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι εχουν μάτια και βλεπουν μια κυβέρνηση που επενδύει στο αθλητισμο λελογισμένα εξω απο κομματικες παρωπιες που εχεις εσύ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.