Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ξεφάντωσαν το βράδυ της Τσικνοπέμπτης οι «Φίλοι του Νοσοκομείου Γιαννιτσών»!


Συνεχίζει τις πρωτοβουλίες του μέσα από την διοργάνωση εκδηλώσεων ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Γιαννιτσών


Χθες Τσικνοπέμπτη, ο Σύλλογος πρόσφερε μια μοναδική βραδιά, «με μάσκα ή χωρίς, αλλά με διάθεση μοναδική» όπως τόνισε η υπερδραστήρια Πρόεδρός του, Μαρία Λαγομάτη, στο κέντρο «Ονείρων Ζεύξη».

Όσοι βρέθηκαν εκεί (η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν πολλοί) πέρασαν μια βραδιά αξέχαστη και ξεφάντωσαν με μουσική και τραγούδι από την Ντίνα Παπαϊωάννου και την μπάντα της, με τα «Χάλκινα της Γουμένισσας», με δώρα, νοστιμιές και χορευτικές εκπλήξεις με.... ανατολικό χρώμα!!!

«Ευχαριστούμε από βάθους καρδιάς τους επαγγελματίες της περιοχής που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς στήριξαν ένθερμα την προσπάθειά μας διαθέτοντας δώρα αξίας, αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και γλέντησαν μαζί μας το βράδυ της Τσικνοπέμπτης, καταδεικνύοντας παράλληλα την κοινωνική τους ευαισθησία», δηλώνει στην εφημερίδα μας η κα Λαγομάτη και καταλήγει: «Μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τον στόχο μας!»

Μεταξύ των «Φίλων του νοσοκομείου Γιαννιτσών» που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Πέλλας Γιάννης Σηφάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ και πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας Αστέριος Αντωνίου, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών Στάθης Φουντουκίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Πέλλας Χρήστος Σοφίας, ο αστυνομικός υποδιευθυντής Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, μέλη του συλλόγου, εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Γιαννιτσών κ.α.
fngian


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.