Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή βασιλόπιτας Α΄ ΕΛΜΕ Πέλλας (φωτο)


Μια εξαιρετικά όμορφη βραδιά, με πολύ κέφι και χορό, έζησαν εκπαιδευτικοί και φίλοι της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας, του Σωματείου των καθηγητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Έδεσσας, Αλμωπίας και Σκύδρας. Το βράδυ της Παρασκευής 2 Φεβρουαρίου 2018 στο Κέντρο «Καταρράκτες» στην Έδεσσα έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του Σωματείου. Το παρών έδωσε ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Πέλλας κ. Θωμάς Μπαχαράκης, ο Διευθυντής Εκπαιδευτικών Θεμάτων της ΔΔΕ Πέλλας κ. Δημήτρης Γερεμτζές, καθώς και οι δύο αιρετοί του ΠΥΣΔΕ Πέλλας κ. Περικλής Βασιλειάδης και Βασίλης Χαραλαμπίδης. Ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Πέτρος Πριβαρτιτσάνης, έκοψε τη βασιλόπιτα και ευχήθηκε να κυλήσει ομαλά η τρέχουσα σχολική χρονιά, χωρίς να υπάρχει ανησυχία και αναστάτωση στην εκπαιδευτική κοινότητα.

Η εκδήλωση κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συντροφιά με τη μουσική μπάντα «Ταξίμι», με λαϊκούς και παραδοσιακούς ρυθμούς που κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο επιδόθηκε σε ατελείωτους χορούς.

Για το Δ.Σ. της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας

Πριβαρτιτσάνης Πέτρος
Πρόεδρος


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.