Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αγανακτισμένοι οι φύλακες των συνόρων του Χαμηλού από το ΚΤΕΛ Ν. Κιλκίς


Την έντονη διαμαρτυρία τους προς όλες τις αρμόδιες αρχές εκφράζουν με επιστολή τους οι κάτοικοι του Χαμηλού Κιλκίς, του τελευταίου ακριτικού χωριού στα σύνορα με τα Σκόπια, διαμαρτυρόμενοι για το Λεωφορείο του ΚΤΕΛ Κιλκίς το οποίο δεν εισέρχεται στο χωριό κατά το δρομολόγιο που εκτελεί, αλλά σταθμεύει και παραλαμβάνει τους κατοίκους που θέλουν να επιβιβασθούν στην είσοδο του χωριού. 

Ολόκληρη η επιστολή έχει ως εξής: 
  
Oι κάτοικοι Χαμηλού της Κοινότητας Ειδομένης του Δήμου Παιονίας,σας αποστέλλουμε την επιστολή διότι, το λεωφορείο του ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ το οποίο είναι μισθωμένο για τους μαθητές γυμνασίου-λυκείου Αξιούπολης, από την Αρχή του Σχολικούς Έτους 2017-2018 όπως και το δρομολόγιο που εκτελεί κάθε Τετάρτη λόγο λαϊκής αγοράς στην Αξιούπολη, κατά την αναχώρηση και άφιξη του σταθμεύει στην είσοδο του χωριού και όχι στο υπάρχων στεγασμένο κτήριο πού είναι η στάση στην κεντρική πλατεία. 

Κατά πλειονότητα οι μόνιμοι κάτοικοι είναι άτομα μεγάλης ηλικίας άνω των Εβδομήντα Ετών και έτσι αναγκάζονται να μεταφέρουν τα ψώνια τους από την λαϊκή σε μεγάλη απόσταση. Επίσης το σημαντικότερο πρόβλημα το έχει ο ένας και μοναδικός μαθητής που αναγκάζετε καθημερινά να βρίσκεται μόνος στην είσοδο του χωριού στις 06:30 π.μ απροστάτευτος από τις καιρικές συνθήκες, από μετανάστες και από κάθε άλλο κίνδυνο (Ποίος μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια της σωματικής ακαιραιότητας του παιδιού;), διότι το χωριό βρίσκεται ένα χιλιόμετρο από τα σύνορα με FYROM. 

Παρότι έχουμε ενοχλήσει προφορικά επανειλημμένα το ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες το Αίτημα Δεν Έχει Λυθεί. Όσα αναφέρουν οι οδηγοί των λεωφορείων είναι ψευδή και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα Πχ ( Στενότητα δρόμου, παρεμπόδιση κυκλοφορίας λόγο κλαδιών δέντρων, στάθμευση οχημάτων κτλπ). Σε περίπτωση μη επίλυσης του αιτήματος θα συνεχίσουμε τις ενέργειές μας μέχρι δικαίωσης διότι μας μεταχειρίζονται σαν ανθρώπους δευτέρας κατηγορίες εμάς οι οποίοι είμαστε φύλακες των συνόρων.

Παρακαλούμε όπως προβείτε στις απαιτούμενες  ενέργειες  για επίλυση του νόμιμου αιτήματός μας.

Με εκτίμηση 
Κάτοικοι Χαμηλού (κατάσταση υπογραφών)


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.