Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Τσαλικίδης του Ν.Ο. Γιαννιτσών, ξανά στο κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας


Ο Ναυτικός Όμιλος Γιαννιτσών συμμετείχε το 3ήμερο που μας πέρασε στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Κωπηλασίας του 2018, που διεξήχθη από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία, στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, με τέσσερις Κωπηλάτες και Κωπηλάτριες.

Συγκεκριμένα,

Ο Βασίλης Τσαλικίδης, αγωνίσθηκε στα προκριματικά του σκιφ Ανδρών, στον ημιτελικό και στην συνέχεια στον Τελικό C. Mε τις πολύ αξιόλογες κούρσες που πραγματοποίησε εξασφάλισε την συμμετοχή του στο κοινόβιο προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας.

Ο Κώστας Λεωνίδης, ο οποίος σταθεροποιείτε στην 12άδα των πολύ αξιόλογων αθλητών για λίγο έμεινε εκτός Ημιτελικού και αγωνίσθηκε στον Τελικό C όπου και τερμάτισε 2ος.

Η Αννέτα Αρετάκη και η Δάφνη Μπαλλή, αγωνίσθηκαν στον Τελικό C και κατέκτησαν την 1η και 3η θέση αντίστοιχα, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις στο προπονητικό team του Ομίλου με τις επιδόσεις τους, βάζοντας παρακαταθήκη για υψηλότερες διακρίσεις κατά την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η συμμετοχή στον 1ο Αγώνα Αξιολόγησης για την στελέχωση των Εθνικών ομάδων Κωπηλασίας αποτελεί προϋπόθεση για την συμμετοχή και στον 2ο που θα γίνει το τελευταίο Σ/Κ του Απρίλη, φυσικά οι Αθλητές του Ν.Ο. Γιαννιτσών θα δώσουν και εκεί το παρόν ελπίζοντας σε ακόμη καλύτερες θέσεις κατάταξης.

Την αποστολή στον Αγώνα αξιολόγησης, συνόδευσε ο προπονητής του Ομίλου κος Σπύρος Ασπρογέρακας, ο οποίος μαζί με την προπονήτρια, κα Ειρήνη Μυσιροπούλου, για άλλη μια φορά άφησαν απόλυτα ικανοποιημένο το Δ.Σ. του Ν.Ο.Γ. με την πραγματικά φιλότιμη προσπάθεια, τους κάτω από δύσκολες συνθήκες, η οποία είναι εμφανώς επιτυχημένη και σε αυτήν οφείλονται τα αποτελέσματα και η πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση των Αθλητών μας.

Για το Δ.Σ. του Ν.Ο. Γιαννιτσών

Ο Πρόεδρος
Νικόλαος Θωμαΐδης
  





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.