Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Eπιτέλους όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του κόουτς των μαυραετών Σάκη Ντιμτσούδη


«Χαράς Ευαγγέλια» για τον Τεχνικό των Πρωτοπόρων Σάκη Ντιμτσούδη, ο οποίος για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, θα έχει στη διάθεσή του, ετοιμοπόλεμους, όλους τους ποδοσφαιριστές του, στο επόμενο παιχνίδι με το Μ. Αλέξανδρο Εσωβάλτων. Την Κυριακή 25/02/2018, στο Δημοτικό Στάδιο «Γ. Λιτοβολής» Μελισσίου.

Συγκεκριμένα μετά απουσία 3 μηνών τέθηκαν στη διάθεση του Προπονητή των ασπρόμαυρων κι επίδοξων πρωταθλητών οι Ηλίας Βερβελές, ένας από τους κορυφαίους αμυντικούς της Α1 ΠΈΛΛΑΣ, καθώς και Πέτρος Μαμής, πρώτος σκόρερ της Α1 μέχρι τον τραυματισμό του.

Ηλίας Βερβελές Πέτρος Μαμής

Στην κρίσιμη αυτή φάση του πρωταθλήματος, οι Πρωτοπόροι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ από το Μελίσσι, με την παρουσία και τη συμμετοχή όλων των ποδοσφαιριστών, που διαθέτουν, στο πλούσιο ρόστερ τους, συνεχίζουν την προετοιμασία τους, με τρεις προπονήσεις την εβδομάδα.

Μάλιστα το ευνοϊκό πρόγραμμα των επόμενων 3-4 αγωνιστικών, που ακλουθούν, με τα ντέρμπυ:

Ø Δόξα Μαυροβουίου-Εθνικός Γιαννιτσών
Ø Εθνικός Γιαννιτσών- Δόξα Μανδάλου και
Ø Δόξα Μανδάλου-Δόξα Μαυροβουνίου,

Οι Μαυραετοί του Μελισσίου, θα έχουν ένα ιδιαίτερα «βατό» πρόγραμμα, ίσως δώσει ένα ξεκάθαρο προβάδισμα, στην ιστορική ομάδα του Μελισσίου, που ίσως κριθεί καθοριστικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή στα τέλη Απριλίου, που αναμένεται η αυλαία του πρωταθλήματος. Το γεγονός αυτό κάνει πιο σοβαρούς και υπεύθυνους τόσο τον Προπονητή όσο και τους ποδοσφαιριστές των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ στα επόμενα παιχνίδια με Εσώβαλτα και ¨Αψαλο.

Στη διάθεση λοιπόν του Κόουτς, για τα επόμενα παιχνίδια είναι οι:

Τερματοφύλακες: Καραογλανίδης Α, Βασιλειάδης Π και Ματζούκης Δ,

Αμυντικοί: Χατζηδάκης Α, Ραμπούσης Ι, Φωστηρόπουλος Π, Βερβελές Η, Φουρέιρα Α, Δουλγερίδης Κ και Σερέτης Ι, Γιοβάνογλου Φ,

Μέσοι: Τζάτζης Μ, Σιδηρόπουλος Π (Πέπε), Φάβας Κ, Μιχαηλίδης Π, Σέλγκου Ε, Πετρίδης Γ, Βιάνας Κ, Λιτοβολής Χ, Τσάλμας Α,

Επιθετικοί: Μαμής Π, Λιτοβολής Δ, Νιοράτζε Α, Ίτσκος Θ, Ρομάντζης Α, Τσάλμας Χ, Τουλγαρίδης Α.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.