Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Η Ημιτελική & Τελική Φάση FINAL FOUR Εφήβων Μπάσκετ Κ. Μακεδονίας 2017-18


Σήμερα στις 7.00, ο μεγάλος τελικός στο ΔΑΚ Γιαννιτσών

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Γιαννιτσών «Έλλη Μυστακίδου», πραγματοποιείται σήμερα ο τελικός του FINAL FOUR ΕΦΗΒΩΝ αγωνιστικής Περιόδου 2017-18 της ΕΚΑΣΚΕΜ, μεταξύ του ΑΓΕ Πιερίας και του ΣΦΚ ΑΡΧΕΛΑΟΥ Κατερίνης.
Στην ημιτελική και τελική φάση της διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιείται χθες και σήμερα στα Γιαννιτσά, παίρνουν μέρος η πρώτη και η δεύτερη ομάδα της βαθμολογίας του κάθε ομίλου της πρώτης φάσης (σύνολο τέσσερις).

Οι ομάδες είναι:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1ος: ΑΓΕ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
2ος: ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ: 1ος: ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
2ος: ΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ FINAL FOUR

Στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης, χθες Σάββατο, έπαιξαν ο ΑΓΕ Πιερίας και ο ΑΟΚ Βέροιας (προκρίθηκε στον σημερινό τελικό ο ΑΓΕ Πιερίας) και ο ΑΠΣ Βέροιας με τον ΣΦΚ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης (νίκησε και προκρίθηκε στον σημερινό τελικό ο ΣΦΚ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης)
Στην τελική φάση του FINAL FOUR ο μικρός τελικός μεταξύ ΑΟΚ Βέροιας και ΑΠΣ Βέροιας θα πραγματοποιηθεί στις 5.00 το απόγευμα, ενώ ο μεγάλος τελικός μεταξύ ΑΓΕ Πιερίας και ΣΦΚ ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης θα γίνει στις 7.00 το απόγευμα.
Και οι δύο αγώνες, όπως προαναφέραμε, θα γίνουν στο ΔΑΚ «Έλλη Μυστακίδου» Γιαννιτσών.
Να σημειωθεί ότι η νικήτρια ομάδα του τελικού αγώνα του FINAL FOUR θα ανακηρυχθεί Πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ και θ’ αγωνιστεί στους ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΦΗΒΩΝ.

Μετά το τέλος των αγώνων της Τελικής Φάσης του FINAL FOUR, στη Πρωταθλήτρια ομάδα (νικήτρια του Τελικού) θα απονεμηθεί ΚΥΠΕΛΛΟ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ με ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στoυς 12 αθλητές καθώς και στον προπονητή τους.
Στις ομάδες που θα καταλάβουν την 2η (ηττημένη του Τελικού) και 3n (νικήτρια του Μικρού Τελικού) θέση, θ' απονεμηθούν ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ με ΑΡΓΥΡΟ και ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ, αντίστοιχα.
Χθες, αμέσως μετά τους δύο ημιτελικούς, τιμήθηκαν από την ΕΚΑΣΚΕΜ οι διαιτητές των αγώνων (φωτο).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.