Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΑΟΚ Γoυμένισσας: Ουδέποτε έπεσε ξύλο στο κλειστό της Γουμένισσας με τον ΓΑΣ Πάνθηρες


ΑΟΚ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ - ΓΑΣ Πάνθηρες 60-53

Ο ΑΟΚ Γουμένισσας υποδέχθηκε και κέρδισε επάξια την ομάδα των Πανθήρων, παρά τα δυσάρεστα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γουμένισσας.

Με αφορμή τα αναληθή δημοσιεύματα, ο ΑΟΚ Γουμένισσας θα ήθελε να ξεκαθαρίσει τα όσα συνέβησαν στη χθεσινή αναμέτρηση ανάμεσα στην ομάδα μας και τους Πάνθηρες Κατερίνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο προπονητής των φιλοξενούμενων, κ. Δαμιανός Χρυσίδης, αρνήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο μετά από τις δύο τεχνικές ποινές που δέχθηκε, όπως ορίζει ο κανονισμός. Μάλιστα, η άρνηση του να αποχωρήσει και η προκλητική συμπεριφορά του απέναντι σε κόσμο και διοίκηση, οδήγησε σε προσωρινή διακοπή του αγώνα.

Στη συνέχεια, ο διαιτητής του αγώνα ζήτησε να προσέλθει η αστυνομία στο κλειστό γυμναστήριο ώστε να αποχωρήσει ο προπονητής των Πανθήρων από το γήπεδο και να συνεχιστεί ο αγώνας. Στο διάστημα αυτό, οι δύο άντρες ήρθαν σε αντιπαράθεση και ο κ. Χρυσίδης εξύβρισε τον διαιτητή του αγώνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που οδηγήθηκε στο Α.Τ. ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, καθώς ο διαιτητής το ζήτησε σε περίπτωση που ήθελε να του κάνει μήνυση μετά το τέλος του αγώνα.

Μάλιστα, στη συνέχεια του αγώνα, παίκτης των φιλοξενούμενων αποβλήθηκε αποκαλώντας τον διαιτητή "Αδερφή" και δείχνοντας τα γεννητικά του όργανα. Είναι δυσάρεστο γεγονός, ότι σε ένα γήπεδο το οποίο γεμίζει-παρά το γεγονός ότι η ομάδα μας αγωνίζεται στη Β ΕΚΑΣΚΕΜ, να γινόμαστε μάρτυρες προκλητικών συμπεριφορών.

ΟΥΔΕΠΟΤΕ έπεσε ξύλο όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ούτε οι παίκτες και οι συνοδοί οδηγήθηκαν στο Α.Τ. , παρά μόνο ο κ. Χρυσίδης, κάτι το οποίο ζητήθηκε από τον διαιτητή λόγω εξύβρισης. Τέλος, καμία μήνυση δεν συντάχθηκε από τις δύο πλευρές.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ "ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ" ΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΜΟΥΝ ΘΕΑΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑ. ΟΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΛΕΠΤΟ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 2 ΔΙΑΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΕΓΕ "ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΟΚΟΠΟΥΛΟΣ...". ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΔΙΕΚΟΠΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΗΤΑΝ ΤΖΑΜΠΟΛ.. ΚΑΙ 2 ΠΑΙΧΤΕΣ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΝΩ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΧΕ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΗΔΗ ΤΖΑΜΠΟΛ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΕΙΣΟΔΟ ΠΑΙΚΤΩΝ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ 2 ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟΜΑΧΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΠΑΛΑ. ΕΚΕΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΙΖΕ ΟΠΟΙΟΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΔΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!!!
    Υ.Γ.. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΗΣ ΣΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ, ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΥΣΕ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΑΠΛΩΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗ "ΜΑΓΚΙΑ" ΤΟΥ ΟΤΙ "ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ" ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΦΥΡΙΓΜΑΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ. ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΟΠΗ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΩΝ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ.
    Υ.Γ.2. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ. ΑΝ ΜΑΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΚΑΗΚΑΜΕ.
    Υ.Γ.3. ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ BLOGS ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΘΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΗΓΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΙΣΑ ΙΣΑ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΠΟ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΧΘΟΥΝ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι δύσκολο να πιστέψεις μια τέτοια ανακοίνωση γνωρίζοντας το τι γίνεται συνεχώς στο γήπεδο της ομάδας αυτής.Είναι ντροπή για το άθλημα να το υπηρετούν τέτοιοι παράγοντες και προπονητές.Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια για κάποιον πολύ περίεργο λόγο δεν έχουν τιμωρηθεί για την συμπεριφορά των οπαδών του χωριού τους.
    Αλλά το να χάνεις εκτός με 35π και εντός να γίνουν τέτοια θαύματα για να καταφέρεις να γυρίσεις το παιχνίδι γιατί αλλιώς χάνεται και η χρονιά σου τότε έχει φτάσει ο κόμπος στο χτένι.
    Καλά κάθεστε στο Β τοπικό,να παίζετε με τη Λεπτοκαρυά,την Νέα Σάντα και τον Κολινδρό.Μηδέν ήθος,επικίνδυνοι άνθρωποι,ντροπιαστική εικόνα.Φασιστικές τραμπουκικές εικόνες ντροπής.Η Βέροια δικαίως είναι αήττητη,οι 2 ομάδες της Κατερινης κάνουν φιλότιμες προσπάθειες με τους φερέλπιδες πιτσιρικάδες τους και η Νέα Πέλλα κάνει ότι μπορεί για να σας ανταγωνιστεί στις καφρίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη Νέα Πέλλα φίλε από που έχεις αποκομίσει άποψη για τις καφρίλες που αναφέρεσαι? Έχεις κάποιο ντοκουμέντο? Οι Πάνθηρες κάνουν φιλότιμη προσπάθεια? Η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα ξεκάθαρα στο παιχνίδι Πάνθηρες - Φίλιππος και στο τέλος του αγώνα επειδή "τόλμησε" παράγοντας της Νέας Πέλλας να ζητήσει το λόγο από τους διαιτητές ένα ολοκληρο γήπεδο τον έβριζε και του επιτέθηκε φραστικά με πρωτοπαλίκαρο ποιον άλλον, τον προπονητή τους που και μέσα στη Γουμένισσα έδωσε πάλι ένα απαράμιλλο show. Όταν τα κάνουν υπέρ του κόπτεται να προστατέψει τους Κατερινιώτες διαιτητές που σφύριξαν ντέρμπι 2ου-3ου, όταν όμως νιώθει ότι τον αδικούν (που δεν τον αδίκησαν στη Γουμένισσα, από ένα ντισκαλιφιέ έδωσε ο διαιτητής στο συμβάν που έπειτα αποβλήθηκε ο ίδιος) κόπτεται κατά της διαιτησίας.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.