Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο Still Standing του ΑΝΤ1 o Γιαννιτσιώτης Κ. Παροτσίδης - Όμως έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του για μια… αγκινάρα! (φωτο)


Παιχνίδι… μέχρι τελικής πτώσεως (!) έκανε ο φίλος μας, φωτογράφος, Κώστας Παροτσίδης από τα Γιαννιτσά, ο οποίος συμμετείχε σήμερα στο γνωστό τηλεπαιχνίδι Still Standing του ΑΝΤ1.

Ο Κώστας ξεχώρισε με την άνεσή του αλλά και με τον αυθορμητισμό του αφού… αιφνιδίασε την παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου όταν της είπε ότι ήρθε από τα Γιαννιτσά στο συγκεκριμένο game show για να… πέσει στην γνωστή τρύπα που καταλήγουν άδοξα όσοι χάνουν!’Ο Κώστας… έχασε τελικά και αυτός την γη κάτω από τα πόδια του καθώς δεν κατάφερε, όπως οι περισσότεροι άλλωστε, να μείνει όρθιος μέχρι τέλους. Τον «έφαγε» μια… αγκινάρα!

Αλλά δεν πειράζει, σημασία έχει η συμμετοχή σου Κώστα και οι πολύ καλές εντυπώσεις που άφησες εκπροσωπώντας «τα εξωτικά Γιαννιτσά», όπως είπες χαρακτηριστικά!






Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.