Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκδήλωση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας - «Tαξιδεύοντας στην Κίνα για την Κεραμική» (φωτο)


Ο σύλλογος «Εκπαιδευτική Καινοτομία (Educational Innovation)», που εδρεύει στα Γιαννιτσά του νομού Πέλλας στα πλαίσια των δράσεων του που αφορούν στον Πολιτισμό και έχουν στόχο την γνωριμία του κοινού της περιοχής μας με δημιουργούς που ζουν και καλλιτεχνούν στον τόπο τους και την ανάδειξη του έργου τους, διοργάνωσε τo απόγευμα του Σαββάτου, 24ης Φεβρουαρίου, στην αίθουσα πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών, την εκδήλωση « Tαξιδεύοντας στην Κίνα για την Κεραμική». Σε αυτήν, η κεραμίστρια Αγγελική Παπαδοπούλου μίλησε για την καλλιτεχνική της εμπειρία ως προσκεκλημένη του International Ceramic Residence στο Sanbao Jingdezhen της Κίνας.
Ειδικότερα, η κεραμίστρια αναφέρθηκε στην τριάντα χρόνων καλλιτεχνική της πορεία με έδρα την πόλη των Γιαννιτσών, δίνοντας έμφαση στην σημασία της εμπειρίας της από την πολύχρονη εργασία της στα ΚΔΑΠ ΜΕΑ και τα καλλιτεχνικά εργαστήρια της ΔΗΚΕΠΑ, περνώντας στην εμπειρία της συμμετοχής της σε Ευρωπαϊκά προγράμματα και περιγράφοντας την επίσκεψή της στην Κίνα. Την παρουσίαση συνόδευσαν χαρακτηριστικές φωτογραφίες και αναφορές σε στιγμιότυπα ενδεικτικά της καθημερινής ζωής, φιλοσοφίας και καλλιτεχνικής δημιουργίας του κινεζικού λαού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους φίλοι, συνεργάτες και μαθητές της κ. Παπαδοπούλου καθώς επίσης ο Πρόεδρος ΔΗΚΕΠΑ κ.Aπόστολος Φάκας και η Αντιδήμαρχος οικονομικών του Δήμου Πέλλας, κ.Έρη Λούσπα.

Ο Σύλλογος «Εκπαιδευτική Καινοτομία» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες, τόσο στο κοινό της εκδήλωσης που με θέρμη και συγκίνηση παρακολούθησε την παρουσίαση, όσο και στην ίδια την δημιουργό που χρόνια τώρα αναδεικνύει μέσα από την δουλειά της την ιστορία και την κουλτούρα αυτού του τόπου.

Για το Δ.Σ,

Η Πρόεδρος,
Κιουζέπη Μαρία


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.