Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

To ΔΣ του Συνδέσμου Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας

Στις 28 Ιανουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκαν στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πέλλας οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής του Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας.

Διοικητικό Συμβούλιο Συνδέσμου των Φίλων του Αρχαιολογικού Μουσείου Πέλλας: Μ. Λιλιμπάκη - Ακαμάτη, πρόεδρος, Αν. Χρυσοστόμου, αντιπρόεδρος, Αν. Ζαμουρίδου, γενική γραμματέας, Κ. Ευσταθίου, αναπληρώτρια γενική γραμματέας, Α. Τσεχερίδης, ταμίας, Στ. Μπαλάσκα, μέλος, Β. Μισαηλίδου, μέλος, Ε. Τσιγαρίδα, EX OFFICIO μέλος, Ν. Παππάς EX OFFICIO μέλος. Αναπληρωματικά μέλη: Μ. Ζωγράφου – Τσαντάκη, Αικ. Οικονομίδου, Α. Παπαδοπούλου. Ελεγκτική Επιτροπή: Ι. Μ. Ακαμάτης, Ν. Σουλάκης, Β. Πλατής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες στις αρχαιρεσίες και παρακαλεί όλα τα μέλη να συμμετέχουν στις δραστηριότητές του και να τις εμπλουτίζουν με γόνιμες προτάσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…