Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της Α1 Πέλλας η Δόξα Μελισσίου μετά το 3-0 επί της ισχυρής Καλής


Στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ξεπέρασαν το εμπόδιο, της εξαιρετικής ομάδας της ΝΙΚΗΣ Καλής του Ν. Τσιρογιάννη, με σκορ 3-0, διατηρώντας τη διαφορά των δυο (2) βαθμών από το μόνο διώκτη της, ΔΟΞΑ Μαυροβουνίου και αυξάνοντας τη διαφορά στους 11 βαθμούς από τον ΕΘΝΙΚΟ Γιαννιτσών και στους 7 βαθμούς από τη ΔΟΞΑ Μανδάλου, που τίθενται οριστικά εκτός στόχων.

Στο πρώτο ημίχρονο κυανόλευκοι, έπαιξαν καλύτερο ποδόσφαιρο, εκμεταλλευόμενοι, τις απουσίες βασικών παικτών, των γηπεδούχων, που έπαιξαν νωχελικά, χωρίς καλή κυκλοφορία μπάλας, δημιούργησαν μια-δυο ευκαιρίες τις οποίες κι έχασαν χάρη στην ετοιμότητα και την εμπειρία, του γκολκίπερ Καραογλανίδη. Μετά το 20λεπτο οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ ισορρόπησαν, βελτίωσαν την κυκλοφορία και απείλησαν την εστία των φιλοξενούμενων, δημιουργώντας και χάνοντας 2-3 καλές ευκαιρίες και τελικά στο 36΄ σε κόρνερ του Μιχαηλίδη, ο συνήθης ύποπτος Κ. Δουλγερίδης με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ 1-0, με το οποίο έληξε το α΄ ημίχρονο.

Στο β΄ημίχρονο με την είσοδο του Φάβα και του Λιτοβολή Δ, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού, έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και πέτυχαν δύο ακόμη γκολ με τον Τουλγαρίδη Α, στο 61΄ το 2-0 και με το Λιτοβολή Δ το 3-0 στο 67΄. Έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για να αυξήσουν το δείκτη του σκορ.

Από τους γηπεδούχους διακρίθηκαν οι: Σερέτης, Μιχαηλίδης, Καραογλανίδης, Φάβας, Λιτοβολής, Δουλγερίδης, Γιοβάνογλου και Τουλγαρίδης. Ενώ από τους φιλοξενούμενους οι Ζαμίδης και Μυλωνάς.

Η διαιτησία του κ. Μαυρίδη και των βοηθών πολύ καλή.

Σύνθεση της νικήτριας: (Ντιμτσούδης Σ), Καραογλανίδης, Χατζηδάκης (Γιοβάνογλου), Φωστηρόπουλος (Βερβελές), Δουλγερίδης, Ραμπούσης, Μιχαηλίδης, Σερέτης, Σέλγκου (Φάβας), Νιοράτζε, Πετρίδης (Λιτοβολής), Τουλγαρίδης. 
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.