Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έγκριση προκήρυξης θέσεων γιατρών ΕΣΥ - 13 γιατροί στα Νοσοκομεία της Πέλλας

Υπογράφηκε στις 16-03-2018 από τον Υπουργό Υγείας κ. Ανδρέα Ξανθό και τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Παύλο Πολάκη η υπ΄αριθ.Γ4α/Γ.Π/21989/16-03-2018 απόφαση για την έγκριση προκήρυξης από τα Νοσοκομεία της χώρας 768 συνολικά θέσεων ειδικευμένων ιατρών του κλάδου ΕΣΥ.

Οι θέσεις αυτές κατανέμονται ως εξής:

· 528 στα τμήματα επειγόντων περιστατικών(T.E.Π).Πρόκειται για νέες θέσεις που δημιουργήθηκαν με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών για την εύρυθμη λειτουργία των Νοσοκομείων.

· 105 θέσεις για την κάλυψη αναγκών σε ιατρικό προσωπικό στα Δημόσια Νοσοκομεία όλης της Χώρας.

· 74 θέσεις προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες που θα προκύψουν από την μετάθεση γιατρών που έχουν συμπληρώσει πέντε χρόνια σε άγονες περιοχές.

· 61 θέσεις οι οποίες είχαν αποβεί άγονες.

Ειδικά για τα Τοπικά Νοσοκομεία που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Γ. Ν. Πέλλας οι προκηρυγμένες θέσεις κατανέμονται ως εξής:

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΕΔΕΣΣΑΣ

1. Μία θέση Διευθυντή ΤΕΠ
2. Μία θέση Επιμελητή Α΄ ΤΕΠ
3. Μία θέση Επιμελητή Α΄ Παιδιατρικής
4. Μία θέση Επιμελητή Β΄ Παιδιατρικής
5. Μία θέση Επιμελητή Β΄ Παθολογίας
6. Μία θέση Επιμελητή Β΄ Ακτινολογίας

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

1. Μία θέση Διευθυντή ΤΕΠ
2. Δύο θέσεις Επιμελητή Α΄ ΤΕΠ
3. Δύο θέσεις Επιμελητή Β΄ ΤΕΠ
4. Μία θέση Επιμελητή Β΄ Ψυχιατρικής
5. Μία θέση Επιμελητή Β΄ Αιματολόγου ή Βιοπαθολόγου για το τμήμα Αιμοδοσίας

Τα Νοσοκομεία του Νομού μας εξέδωσαν αποφάσεις προκήρυξης των θέσεων και η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων θα αρχίσει στις 10-04-2018 και θα ολοκληρωθεί στις 27-04-2018.

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ Γ.Ν. ΠΕΛΛΑΣ 
ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΜΙΑΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…