Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ακριτικό Αγαθονήσι των 150 κατοίκων και ο εκπαιδευτικός από την Κρύα Βρύση (φωτο)


Το ακριτικό Αγαθονήσι των 150 κατοίκων, γιόρτασε πριν από λίγες ημέρες την 70η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Ο Δήμαρχος του νησιού Ευάγγελος Κόττορος, ο επικεφαλής του Στρατιωτικού τμήματος που εδρεύει στο νησί, οι επικεφαλής του Αστυνομικού και Λιμενικού Σταθμού κατέθεσαν στεφάνια στο Ηρώων του νησιού.

Συγκινητική η στιγμή που οι μόλις 8 μαθητές του νησιού, κρατώντας ψηλά τις Ελληνικές σημαίες, με επικεφαλής το Διευθυντή του Σχολείου και συντοπίτη μας από την Κρύα Βρύση, Κωνσταντίνο Κουγιουμτζίδη, παρέλασαν και καταχειροκροτήθηκαν από τους κατοίκους του νησιού.

Ο συντοπίτης μας εκπαιδευτικός που υπηρετεί στην άγονη γραμμή πραγματικά επιτελεί λειτούργημα. Να σημειωθεί ότι σήμερα η οικογένειά του κατοικεί στην Αριδαία ενώ ο ίδιος βρέθηκε στο Αιγαίο.

Και πραγματικά είναι άξιος συγχαρητηρίων για την επιλογή του αυτή!!!
agathon


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Συγχαρητήρια για τον εκπαιδευτικό αλλά νομίζω πως αυτά που γράφετε είναι αυτονόητα εφόσον είναι κάποιος δημόσιος λειτουργός δηλαδή αστυνομικός λιμενικος στρατιωτικός τι είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΕΙ .ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ .ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΚΩΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.