Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διακοπή κυκλοφορίας επί της οδού 18ης Οκτωβρίου στην Έδεσσα


Ενημερώνουμε τους πολίτες, ότι λόγω έκτακτων εργασιών επί της οδού 18ης Οκτωβρίου, θα διακοπεί η κυκλοφορία στη συγκεκριμένη οδό, από τη διασταύρωση με την οδό Κωνσταντινουπόλεως έως και τη διασταύρωση με την οδό Ηφαιστίωνος, από τις 7:00 π.μ. του Σαββάτου 17/03/2018 έως 7:00 π.μ. της Δευτέρας 19/03/2018.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

Γραφείο Τύπου
Δήμου Έδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. Τα μεγάλα έργα Γιάννου , Σόντρα έγιναν τρύπες. Αυτά πληρώνουν οι Ελληνες και οι δημότες, τρύπες με νερό. Επιλέξαμε να ζήσουμε στη πόλη μας με λάθος πολιτικούς, καταστρέψατε τα πάντα, τρύπες , κολονάκια και δομές κλειστές. οι Γερμανοί ξαναέρχονται, μαζί τους και ο δωδεκάμηνος τουρισμός του Δημάρχου, από το 20010 μέχρι σήμερα έχουν περάσει σχεδόν 8 δωδεκάμηνα για να μας ανακοινώσει θριαμβευτικά ότι ξεκινά ο δωδεκάμηνος τουρισμός. Έναν περίπου χρόνο πριν έρθουν οι δημοτικές εκλογές. Η Έδεσσα έσβησε, την σβήσατε με τον εγωισμό σας, το καλάμι που μέχρι προχθές δεν είχατε ούτε για ψάρεμα. Μεγάλη υπόθεση ο τροχός όταν έρθει η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ζούμε σε μία όμορφη και προσεγμένη πόλη. Ο Σόντρας και ο Γιάννου (και οι δύο για να μην νομίζεις ότι υποστηρίζω κάποιον) έχουν φτιάξει διάφορα έργα που την έχουν ομορφύνει. Όσα μπορούσαν. Αυτή η ανέξοδη κριτική (κακιά γκρίνια χωρίς να κουνήσουμε το δαχτυλάκι μας) για τους πολιτικούς έχει γίνει κουραστικη. Φταίνε για όλα και εσύ είσαι ο μόνος σωστός που κάθεται στον καναπέ του και σχολιάζει. Άσε μας ρε φιλαράκι, πάρτο αλλιώς...

      Διαγραφή
    2. Σωστός, η απολυτή επιβεβαίωση ότι ο ένας στηρίζει τον άλλον, για αυτό θα φάνε μαύρο από τους πολίτες. Η Έδεσσα κάποτε ήταν όμορφη, με τα τσιμέντα τα κολονάκια, τις ταμπέλες και με τα "μεγάλα έργα", το αστικό τοπίο της θυμίζει γειτονιά της Αθήνας. Μέχρι και στην ταράτσα του δημαρχείου σκέφτηκαν να κάνουν κήπο, ας φυτέψουν και τριφύλλι στα κεφάλια τους. Ευτυχώς μπορούσαν μόνο αυτά. Η Ελλάδα καταστράφηκε και εσύ μιλάς για κακιά γκρίνια. πες μας ειδικός σύμβουλος είσαι με 2.500 το μήνα, και στο κάτω κάτω ρε "φιλαράκι" από τον καναπέ θα σχολιάσω και όχι από την ασφάλεια της καρέκλας του Δημαρχείου. Άντε ξεκουράσου γιατί έρχεται η ώρα που θα αναγκαστείς να δουλέψεις πραγματικά και θα το έχεις πάρει αλλιώς απροετοίμαστος.

      Διαγραφή
  2. Όλοι εκ του ασφαλούς κελαηδάμε... στην πόλη μας ότι έδωσε ο θεός το κατέστρεψε ο άνθρωπος...
    -Οι καταρράκτες δεν έχουν τουρίστες και εμείς βάζουμε κιόσκια να μαζέψουμε το χρήμα
    Οι καταρράκτες χρόνια ολόκληρα με το επιχείρημα της προβολής και του τουρισμού… φτιάχνουν φτιάχνουν και δεν φαίνεται τίποτα…( έχει μειωθεί η επισκεψιμότητα)
    Μόνο το νερό δεν κατάφεραν να στερεψουν …ΑΚΟΜΑ….
    Και για να μην νομίζετε ότι μου φταίει μόνο ο δήμαρχος του σήμερα ας αναφερθώ στον δήμαρχο του χθες... είμαι εδεσσαίος πολίτης και θέλω να μάθω...που είναι η νεράιδα με τις οπτικές ίνες που αγοράστηκε από τον δήμο Έδεσσας για να ομορφαίνει τους καταρράκτες (γιατί στον απολογισμό έτους χρεώθηκε η αγορά...) και δεν την ξαναείδαμε…
    Τα προβλήματα χρειάζονται λύσεις…
    Τι θα κάνετε με τον δρόμο που θα συνδέσει τις εργατικές με το πάσα τσαιρ ( θα αφήσετε τα χόρτα να μεγαλώσουν πιο πολύ…???)
    Στο πάσα τσαιρ καθημερινά παίζουν παιδιά..( .. στείλατε τις ομάδες ποδόσφαιρου,, με δική σας απόφαση) , Περνούν καθημερινά από τον δρόμο καρμανιόλα (μήπως να μεταφέρεται κανένα φανάρι από αυτά που δεν έχουν λειτουργικό χαρακτήρα παρά μόνο "αισθητικό"...

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να γράψω αλλά... (και υπάρχουν πολλά πάρα πολλά)
    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ…
    Όταν υπάρχουν ενεργεί πολίτες … ενεργοποιούνται και οι τοπικές Αρχές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για πια νεράιδα εδώ ο "άνθρωπος" κλείνει τα πάντα και τα ξανάανοίγει μισά, η Έδεσσα γέμισε τρύπες με νερά, τα καινούργια έργα έγιναν μπαλώματα, 3 μέρες ο κεντρικός δρόμος κλειστός διέξοδος για τα οχήματα από στενά που έχει κάνει μονόδρομους. Με το ζόρι παραβάτες του ΚΟΚ. Λεφτά δεν έχουν λέει, μωρέ έχουν εκεί που θέλουν. Όλοι τους για τα μπάζα.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.