Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Δόξα Μαυροβουνίου Κυπελλούχος ΕΠΣ Πέλλας για 1η φορά στην ιστορία της (φωτο-βίντεο)


H Δόξα Μαυροβουνίου για πρώτη φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣ Πέλλας κερδίζοντας στο μεγάλο τελικό τον Αλμωπό Αριδαίας με σκορ 1-0.
Ο τελικός διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο της Έδεσσας "Φόρης Γεντζής"  με καλό καιρό κόντρα στις προβλέψεις παρουσία πάνω από 1.200 φίλων του ποδοσφαίρου.

Σε ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις και με ένα γκολ που πέτυχε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Καρυπίδης η Δόξα Μαυροβουνίου κατόρθωσε να κερδίσει κόντρα στα προγνωστικά τον Αλμωπό Αριδαίας που αγωνίζεται στη Γ΄Εθνική Κατηγορία. Η Δόξα ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και το πήρε μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των φίλων της. 

Σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσει είχε ο Αλμωπός στο 58΄με τον Μουσόνι το πλασέ του οποίου απέκρουσε σωτήρια ο Καμπαλής.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Γκότσης της Δόξας Μαυροβουνίου.  

H τριπλέτα του τελικού ήταν των: Δεμερτζή Χ. - Κουπαράνη -Τετραγώνη

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΛΜΩΠΟΣ: (Τυριακίδης) Καραγιαννίδης, Μιχαηλιδης (73΄ Ιωάννου), Τριανταφυλλίδης, Σαμαρόπουλος, Μουλας (81΄ Παπαδημητρίου), Πολύζος, Μεντής, Μουσονι, Λ.Ελευθεριάδης, Κάρτζιος, (51’ Γ.Ελευθεριάδης), Στογιαννίδης (46΄ Ούγκο)

ΔΟΞΑ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ: (Προδρομίδης) Καμπαλής, Ζαχαριάδης, Γάτσος, Ρεις, Σιδέρης, Μπρέγκου (84΄ Πίττας), Ουζούνης, Ρέντζια (89΄ Φανιάδης), Καπουσούζης (58΄ Αποστολούδας), Γιατζής, Καρυπίδης (63΄ Γκότσης).

Φωτορεπορτάζ Κοσμάς Καρατσώρης - Έδεσσα τηλ: 6944500323

almma
Πηγή βίντεο: ORASI TV


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.