Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Τα αποτελέσματα του 1ου αγώνα Λόφου Μαυροβουνίου


Μια καινούργια αθλητική εκδήλωση στο Δήμο Σκύδρας ξεκίνησε , με σκοπό να καθιερωθεί στην κατηγορία των μεγάλων αθλητικών εκδηλώσεων με σκοπό τη διάδοση του αθλητικού πνεύματος και την προσπάθεια καθιέρωσης ενός υγιεινού τρόπου ζωής!! Το τοπίο, οι διαδρομές και η εποχή, οι καλύτεροι σύμμαχοι της υπέροχης αυτής εκδήλωσης, που την τίμησαν πολλοί αθλούμενοι από πολλές περιοχές της χώρας μας ( Γιάννενα, Καστοριά, Βέροια κλπ). Ο Δήμος Σκύδρας φυσικά ήταν και θα είναι παρόν. Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές, στους συμμετέχοντες και σ όλους τους χορηγούς. 
ΠΤ

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Συγχαρητηρια στην Κυρια Δημαρχο ,του Δημου Σκυδρας, για τον Μαραθωδρομο που διωργανωσε στον Λοφο του Μαυροβουνιου ,ηταν μια πολυ καλη σκεψη .Εκτος του οτι ηταν παιδια μεγαλα , πηγανε και μικρα παιδακια . Υ.Γ οπως ο εγγονος μου που παη Νηπιαγωγειο , πηρε καιτο δωροτου το Αγαλματηδιο . Μπραβο στην Κυρια Δημαρχο ,ετσι δυμαμηκη ,και ζωντανια στον Δημο Σκυδρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.