Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συναρπαστικό ντέρμπι στο Μελίσσι με νικήτρια την τοπική Δόξα Μελισσίου με σκορ 2-1


Για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας Πέλλας η Πρωτοπόρος και επίδοξη Πρωταθλήτρια ιστορική ΔΟΞΑ Μελισσίου, επικράτησε μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι της ισχυρής και νεανικής ομάδας του Μ. Αλεξάνδρου Πέλλας με σκόρ 3-2.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι κι εκμεταλλευόμενοι τραγικό λάθος των αμυντικών της τοπικής ομάδας, προηγήθηκαν στο σκορ με το Μπρατσούδη στο 27΄με κοντινό σουτ.

Οι Μαυραετοί αντέδρασαν γρήγορα και με πέναλτυ που κέρδισε και εκτέλεσε με επιτυχία ο Σιδηρόπουλος (Πέπε) στο 36΄ ισοφάρισαν σε 1-1.

Όμως και πάλι στιο 42΄μετά από τραγικό λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, που εκμεταλλεύτηκε ο Γουστέρης, ο Μ. Αλέξανδρος προηγήθηκε και πάλι στο σκορ με 2-1, που ήταν κι αποτέλεσμα του α΄ ημιχρόνου.

Με την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο τεχνικός των πρωτοπόρων, προχώρησε σε δυο αλλαγές, για να φρεσκάρει την ομάδά του και να δώσει νέα πνοή στο παιχνίδι της, παιρνώντας στον αγώνα το Λιτοβολή Δ, αντί του Δουλγερίδη και τον Τουλγαρίδη αντί του Σέλγκου. Πραγματικά στο δεύτερο μέρος οι ΜΑΥΡΑΕΤΟΙ παρουσιαστηκαν πιο βελτιωμένοι, κινητικοί κι επικίνδυνοι και με καλύτερη αμυντική λειτουργία, με αποτέλεσμα και πάλι στο 62΄μετά από πέναλτυ που κέρδισε ο Τσάλμας, ο Πέπε να ξεγελάσει τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων και να ισοφαρίσει σε 2-2. Και στη συνέχεια στο 70’ ο νεοεισελθών Φάβας με δυνατή κεφαλιά πέτυχε, το νικήτήριο γκολ των ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ, γράφοντας το τελικό 3-2.

Στο 88΄ο σκόρερ Φάβας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Από τους νικητές κορυφαίοι ήσαν οι Σιδηρόπουλος, Μιχαηλίδης, Τζάτζης, Τσάλμας, Φάβας και Τουλγαρίδης.

Η διαιτησία του κ. Ταγκαλίδη, χωρίς λάθη.

Η σύνθεση των νικητών: (Σ. Ντιμτσούδης) Καραογλανίδης, Χατζηδάκης (Ραμπούσης), Φουρέιρα, Φωστηρόπουλος (Φάβας), Δουλγερίδης (Λιτοβολής Δ), Μιχαηλίδης, Τζάτζης, Σέλγκου (Τουλγαρίδης), Τσάλμας, Σιδηρόπουλος και Νιοράτζε.
ΒΠ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Φωστηροπουλε σταματά το ποδόσφαιρο και δώσε στους νέους την εμπειρία σου ,,και όχι δολοφονικές αγκωνιες..ντροπή...απλός φίλαθλος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.