Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Πήρε το ντέρμπι της 2ης θέσης ο ΦΟΑ, 79-64 τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας


Τη ρεβάνς για την ήττα στον πρώτο γύρο πήρε η ομάδα του ΦΟΑ απέναντι στον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας για την 18η αγωνιστική της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση είχαν τον πλήρη έλεγχο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που κατάφεραν να αποκτήσουν διαφορά ασφαλείας (46-32).

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του ΓΑΣ κατάφεραν να ισορροπήσουν το παιχνίδι, όμως οι γηπεδούχοι κράτησαν σταθερά τη διαφορά πάνω από τους 10 πόντους, με αποτέλεσμα να πάρουν τη νίκη και να είναι αγκαλιά με τη δεύτερη θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος με τελικό σκορ 79-64.

Πολύ καλή εμφάνιση για τους νικητές πραγματοποίησε ο πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης Τοπαλίδης με 19 πόντους με άξιους συμπαραστάτες τους Καρνάβα (16π.), Μακρόπουλο (15π./1τριπ.) και Αβραμίδη (15π./5τριπ.). Από πλευράς Αλεξάνδρειας ξεχώρισαν οι Γιοβανόπουλος (17π./1τριπ.) και Πουρλιοτόπουλος (10π./1τριπ.)

Την επόμενη αγωνιστική (17/3) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τους Ίκαρους Γιαννιτσών, ενώ ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας υποδέχεται στην έδρα του τον Αετό Κιλκίς.

Κακή ήταν σε γενικές γραμμές η διαιτησία των Ντόγκα και Μητώνα που έκανε αρκετά λάθη σε αρκετά σημεία του αγώνα, αφήνοντας δυσαρεστημένες και τις δύο ομάδες.

Τα δεκάλεπτα: 25-17, 46-32, 58-44, 79-64
Διαιτητές: Ντόγκας - Μητώνας

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Τριανταφύλλου, Βασίλογλου, Σαμαρτζίδης, Τοπαλίδης 19, Αργυρός, Μπεγλόπουλος 15(1), Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης 15(5), Μπίνος, Μακρόπουλος 15(1), Αμανίδης, Καρνάβας 16.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ (Γκένογλου): Πουρλιοτόπουλος 10(1), Γιοβανόπουλος 17(1), Κατσανεβάκης 6, Σιτσάνης 12, Παπαγερίδης 6(2), Πρόιος 5, Αλμπάνης 2, Καραγιάννης 6, Ταχτσίδης, Τερζίδης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.