Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανθεστήρια Έδεσσας 2018 με τον φωτογραφικό "φακό" του ΔΙΕΚ Έδεσσας


Το Δημόσιο ΙΕΚ Έδεσσας, πιστό σε κάθε εθελοντική δράση του Δήμου Έδεσσας, συμμετέχει ενεργά στην κοινή προσπάθεια για την επιτυχή αναβίωση του θεσμού των Ανθεστηρίων, τα οποία αποτελούν μέρος της πολιτιστικής ταυτότητας της Έδεσσας. Οι σπουδαστές του τμήματος "ΤΕΧΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ" υπό τις καλλιτεχνικές οδηγίες του εκπαιδευτή τους κ. Κίτσου Τρύφων (https://www.facebook.com/3fonphotography) ανέλαβαν την φωτογράφιση της διαφημιστικής καμπάνιας για τα φετινά ανθεστήρια. Το εξαιρετικό αποτέλεσμα που απολαμβάνει ήδη ο κόσμος στα κοινωνικά δίκτυα και στις διαφημιστικές μακέτες υλοποιήθηκε στα πλαίσια του μαθήματος "Διαφημιστική Φωτογραφία" που διδάσκεται στο εν λόγω τμήμα. Τις όμορφες στιγμές της φωτογράφισης μπορείτε να απολαύσετε στο βιντεάκι που γύρισε ο κ. Δούμος Μάριος στον σύνδεσμο https://www.youtube.com/watch?v=BIzDT-yKHus

Η φωτογράφιση των θεμάτων και το γύρισμα του βίντεο λάβανε χώρα στη βιοτεχνία κατασκευής εποχιακών και διακοσμητικών ειδών, καθώς και ειδών βάπτισης και γάμου RODIA EVENT DECORATION (http://www.rodia-decor.com/el/) η οποία και αποτελεί ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ των φετινών Ανθεστηρίων στην Έδεσσα.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι σπουδαστές του τμήματος Φωτογραφίας, κατά την περίοδο των Ανθεστηρίων, θα υλοποιήσουν Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα "Άνθρωπος και Φύση", στο Χατζηγιάννειο Πολιτιστικό Κέντρο στην περιοχή των Μικρών Καταρρακτών, παρουσιάζοντας δημιουργίες τους.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Η Έδεσσα μόνο για τα καρναβάλια είναι. Σε λιγο θα παρελασουν και οι γκευ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.