Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμορία Πακιστανών κρατούσαν παράνομα και εκβίαζαν 21 αλλοδαπούς στη Σίνδο (φωτο)


Συνελήφθησαν έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης την οποία συνέδραμαν δικυκλιστές αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., τρία άτομα που ενέχονται σε περίπτωση αρπαγής και εκβίασης αλλοδαπών

Πρόκειται για τρεις αλλοδαπούς, ηλικίας 24, 23 και 21 ετών, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος ενός ακόμη συνεργού τους, σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της Συμμορίας, Αρπαγής, Εκβίασης και Παράνομης προώθησης στο εσωτερικό της Χώρας.

Ειδικότερα, πρωινές ώρες χθες (23-03-2018) στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκαν εντός εγκαταλελειμμένου κτιρίου σε περιοχή της Σίνδου, (21) αλλοδαποί, οι οποίοι κρατούνταν παρά τη θέληση τους και με την απειλή σωματικής βίας από τους συλληφθέντες.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες κατακρατούσαν παράνομα τους παραπάνω αλλοδαπούς, απαιτώντας την καταβολή χρηματικού ποσού για πραγματοποιηθείσα παράνομη μεταφορά τους από την Τουρκία στην Ελλάδα, προκειμένου να τους απελευθερώσουν.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν αρμοδίως.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Πίσω με το πρώτο αεροπλάνο . Όλα τα άλλα δεν έχουν νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να ζήσουμε εμείς οι. ..αμολυντοι άγγελοι

      Διαγραφή
    2. Αν δεν σ αρέσει, μπορείς να πας μαζί τούς

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.