Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Αλμωπία γιόρτασε την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου (φωτο)


Με κάθε επισημότητα και λαμπρότητα εορτάστηκε η Εθνική Επέτειος της 25ης Μαρτίου του 1821 και η εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλμωπία.

Στην πόλη της Αριδαίας οι εκδηλώσεις άρχισαν στις 8:00 ώρα με την έπαρση της σημαίας στην κεντρική πλατεία της πόλης. Στις 09:45΄ η επίσημη δοξολογία στον Ιερό Nαό Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου στην οποία χοροστάτησε ο Αρχιερατικός Επίτροπος Αλμωπίας, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε η Ελένη Ζέρζη εκπαιδευτικός του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο Πεσόντων της πόλης στο προαύλιο χώρο του Ναού και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των ηρωικός πεσόντων. Οι εκδηλώσεις κορυφώθηκαν με την μεγάλη παρέλαση.

Στις εκδηλώσεις παρέστησαν ο ΓΓ του υπουργείου παιδείας Γιώργος Αγγελόπουλος εκπροσωπώντας την κυβέρνηση,  βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης, ο δήμαρχος Αλμωπίας Δημήτρης Μπίνος, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Πέλλας Θωμάς Μπαχαράκης, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι των στρατιωτικών και αστυνομικών αρχών. 

Φυσικά όπως κάθε χρόνο από την παρέλαση δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα συμπαθή τετράποδα που ανησύχησαν για λίγο τους μικρούς μαθητές. 

Δείτε φωτογραφίες από τις εκδηλώσεις από το studio pantelidis:
ar25


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Η του ΣΥΡΙΖΑ άρχισαν να φοβούνται κάτι και τρέχουν σε παρέλασης και μιλάνε για ισχυρό στρατό και δεν είδαμε φέτος να προβάλουν αλλοδαπούς με μαντιλες να κρατάνε σημαίες τη έγινε σας Τελείωσε ο πολυπολιτισμός τα κάνατε πάνω σας από τον Ερντογάν συριζακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρέλαση μέσα στις λάσπες τα παιδιά! Α ρε δημαρχαρα τους θύμησες την εποχή του 1821 στο πόλεμο που δεν είχαν ασφαλτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.