Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Έναρξη 2ου Συνεδρίου προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πέλλας (φωτο)


Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Α ν α κ ο ι ν ώ ν ε τ α ι ό τ ι:

Την Πέμπτη 29-03-2018 ξεκίνησαν στο Δημαρχείο Πέλλας οι εργασίες του 2ου Συνεδρίου Προσομοίωσης Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πέλλας με τίτλο «Εν Έργω/Πράξη Δημοκρατίας». Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι ο Δήμος Πέλλας, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας και η φοιτητική ομάδα «Εν Έργω». Στην δράση συμμετέχουν φοιτητές καταγόμενοι από τον Δήμο Πέλλας και δέκα (10) μαθητές προερχόμενοι από Λύκεια του Δήμου Πέλλας.

Στόχος αυτής της διαδικασίας είναι να δοθεί η δυνατότητα σε μαθητές των Λυκείων της πόλης των Γιαννιτσών να γνωρίσουν από κοντά τη λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, γνώση πολύτιμη για την ανάπτυξη και καλλιέργεια της πολιτικής παιδείας.

Πριν από την έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου προηγήθηκε Συνέντευξη Τύπου στην οποία ο Δήμος Πέλλας διά του Αντιδημάρχου Δημοτικής Ενότητας Γιαννιτσών κ. Πέτρου Σεραΐδη, η ΔΔΕ Πέλλας διά του Διευθυντή κ. Θωμά Μπαχαράκη, καθώς και η φοιτητική ομάδα «Εν Έργω» διά του κ. Θωμά Σεβαστιάδη ανέπτυξαν τα προσδοκώμενα οφέλη από την όλη δράση σε επίπεδο κοινωνικό, παιδαγωγικό και επιστημονικό για τους μαθητές που συμμετέχουν. Ανακοίνωσαν, επίσης, ότι τα συμπεράσματα και των δύο συνεδρίων θα κατατεθούν ως προτάσεις στον Δήμο Πέλλας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας πατήρ Ιωάννης Σπυρίδης, η Περιφερειακή Σύμβουλος Π.Ε. Πέλλας Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Μαρία Ζωγράφου-Τσαντάκη, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτριος Μπίνος, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Πέλλας και Αλμωπίας, φοιτητές, μαθητές, γονείς, φίλοι και δημότες του Δήμου Πέλλας.

Την τελετή έναρξης τίμησε με την παρουσία του και προλόγισε ο Καθηγητής Φιλοσοφίας της Τέχνης στο Παρίσι και συγγραφέας κ. Δημοσθένης Δαββέτας.

Οι εργασίες του Συνεδρίου θα συνεχιστούν έως την Κυριακή 01-04-2018. Επισυνάπτεται το πρόγραμμα του Συνεδρίου και επισημαίνεται ότι οι συνεδριάσεις είναι ελεύθερες για το κοινό.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
ΠΕ12.05
prds


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.