FOUTSITZHS

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στο 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών το 1ο βραβείο και στο ΓΕΛ Αξού το 3ο βραβείο στους Αγώνες Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας

Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πέλλας
Ανακοινώνεται ότι:

1. Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας και τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας, τους Σχολικούς Συμβούλους κλ. ΠΕ02 αυτών, διοργάνωσε με επιτυχία, για 5η συνεχή χρονιά την Β΄ φάση των Αγώνων Επιχειρηματολογίας - Αντιλογίας μεταξύ των μαθητών των Λυκείων.

2. Η Β΄ φάση των αγώνων πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, την Δευτέρα 19-03-2018.

Σε αυτήν την φάση των αγώνων συμμετείχαν τα σχολεία που διακρίθηκαν στην Α ΄φάση, στους κατά τόπους αγώνες, που διοργανώθηκαν από την ΔΔΕ Ημαθίας, την ΔΔΕ Πέλλας και την ΔΔΕ Πιερίας. Στην ανωτέρω διαδικασία διακρίθηκαν τα παρακάτω σχολεία :

· 1ο βραβείο το 3ο ΓΕΛ Γιαννιτσών με τους κάτωθι μαθητές :

Ζορμπά Αικατερίνα
Σερέτη Σταυρούλα
Τομπουλίδης Ρωμανός
Τσομπάνη Ειρήνη
Χριστοφορίδου Μαρία

Τους μαθητές προετοίμασαν και στήριξαν στην προσπάθεια τους οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ02-Φιλολόγων του 3ου ΓΕΛ Γιαννιτσών κ. Κωνσταντία Γαλαντάρη, κ. Μαρία Τσιλίκα, κ. Βασίλειος Σαλονικίδης.

· 2ο βραβείο το 3Ο ΓΕΛ Βέροιας με τους κάτωθι μαθητές :

Σαρρή Σέβη
Ζώγιος Κωνσταντίνος
Τζιμαράκα Ελένη
Τόκας Δημήτριος
Τσακιράκη Μιχαέλα

Τους μαθητές προετοίμασαν και στήριξαν στην προσπάθεια τους οι εκπαιδευτικοί κλ. ΠΕ02-Φιλολόγων του 3ου ΓΕΛ Βέροιας, κ. Περιστέρα Τσιτσερδώνη και κ. Ελένη Μόσχου.

· 3ο βραβείο το ΓΕΛ Αξού με τους κάτωθι μαθητές :

Μελετιάδου Σοφία
Μπόζος Στυλιανός
Παπαδοπούλου Δήμητρα
Ζαμπούλη Γεωργία – Ειρήνη
Παντζαρτζή Καλλιόπη

Τους μαθητές προετοίμασε και στήριξε στην προσπάθεια τους η εκπαιδευτικός κλ. ΠΕ02-Φιλολόγων του ΓΕΛ Αξού κ. Ιλιάς Παπανίκου.

3. Επίσης συμμετείχαν ως μέλη της οργανωτικής επιτροπής, ως μέλη των κριτικών επιτροπών και ως παρατηρητές, εκπαιδευτικοί από πολλά σχολεία των Διευθύνσεων Ημαθίας και Πέλλας και Πιερίας.

4. Με τη συμμετοχή όλων των παραπάνω επιτεύχθηκε ο βασικός στόχος των Αγώνων Επιχειρηματολογίας που είναι η καλλιέργεια της σκέψης και η επαφή των μαθητών με θέματα, που ενώ δεν διδάσκονται στα σχολεία σε ειδικό και συγκεκριμένο μάθημα, βρίσκονται διάχυτα σε όλο το εύρος της διδακτέας ύλης και είναι ευρύτερα γνωστά από τον τύπο και τα ΜΜΕ. Μέσω των αγώνων οι μαθητές εξασκούνται να σκέφτονται λογικά, ώστε να είναι ικανοί να καθορίσουν με ακρίβεια τα κεντρικά σημεία των θεμάτων που τους δίνονται, να παρουσιάζουν τις απόψεις τους με πειστικά επιχειρήματα και να αντιμετωπίζουν με ετοιμότητα τις ερωτήσεις που τους τίθενται.

Τόσο οι μαθητές, όσο και οι εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τους Αγώνες και την επιθυμία τους να διατηρηθεί ο θεσμός.

5. Συγχαίρουμε θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στους Αγώνες καθώς και τους εκπαιδευτικούς που τους προετοίμασαν και στήριξαν την προσπάθεια τους. Τονίζεται η ουσιαστική συμβολή του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας και της Διευθύντριας κ. Μαρίας Προύσκα, για την φιλοξενία της διοργάνωσης.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ 
ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΧΑΡΑΚΗΣ 
ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΠΕ12.05 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…