Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συλλήψεις 3 Πακιστανών που κρατούσαν παράνομα 16 ομοεθνείς τους σε υπόγειο της Σίνδου (φωτο)


Τρεις Πακιστανούς συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης, καθώς ενέχονται σε υπόθεση παράνομης κατακράτησης ομοεθνών τους.
Πρόκειται για δύο νεαρούς ηλικίας 22 ετών κι έναν 44χρονο άνδρα, σε βάρος των οποίων και δύο ακόμα συνεργών τους σχηματίστηκε δικογραφία για Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης-Συμμορία, Αρπαγή, Ληστεία, Εκβίαση και Παράνομη προώθηση με κίνδυνο ζωής.
Ειδικότερα, χθες το απόγευμα εντοπίστηκαν 16 αλλοδαποί σε υπόγειο ανεγειρόμενης οικοδομής στη Βιομηχανική περιοχή της Σίνδου, όπου κρατούνταν παρά τη θέλησή τους. Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθησαν οι προαναφερόμενοι τρεις δράστες, οι οποίοι με χρήση βίας είχαν αφαιρέσει από τους παθόντες χρήματα και κινητά τηλέφωνα.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι 16 άνδρες κρατούνταν παράνομα, μέχρι οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα να παραδώσουν χρηματικά ποσά προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι, ενώ όλοι τους είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελληνική επικράτεια, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα και η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό εμπλεκομένων στην υπόθεση συνεργών τους.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.