Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Παρασκευή

Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας, µετά από σχετικό κάλεσµα της ΟΛΜΕ, αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες (08:00 – 11:00), την Παρασκευή 2/3/18, συµµε- τέχοντας στον αγώνα για µαζικούς και µόνιµους διορισµούς. Την ίδια µέρα η ΟΛΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στη Θεσσαλονί- κη στις 12 το µεσηµέρι στο άγαλµα Βενιζέλου. Παράλληλα, η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας διοργανώνει πορεία διαµαρτυρίας και επίδοση ψηφίσµατος στη ∆∆Ε Πέλλας την Παρασκευή 2/3/18 (συγκέντρωση στις 12:00 στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών στην Έδεσσα, πορεία διαµαρτυρία προς τη ∆∆Ε και επίδοση ψηφίσµατος στις 13:00). 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να συµµετάσχουν είτε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, είτε στην κινητοποίηση της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας. Μαζικά και Ενωµένοι να δώσουµε τον αγώνα για την αναβάθµιση της δηµόσιας παιδείας 

Για το ∆ιοικητικό Συµβούλιο 

Πρόεδρος                               Γ.Γραµµατέας
Πέτρος Πριβαρτιτσάνης       Γιώργος Τραπεζανίδης 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…