Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Α΄ΕΛΜΕ Πέλλας: Κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας την Παρασκευή


Το ∆ιοικητικό Συµβούλιο της Α' ΕΛΜΕ Πέλλας, µετά από σχετικό κάλεσµα της ΟΛΜΕ, αποφάσισε την κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για τις 3 πρώτες ώρες (08:00 – 11:00), την Παρασκευή 2/3/18, συµµε- τέχοντας στον αγώνα για µαζικούς και µόνιµους διορισµούς. Την ίδια µέρα η ΟΛΜΕ διοργανώνει συλλαλητήριο στη Θεσσαλονί- κη στις 12 το µεσηµέρι στο άγαλµα Βενιζέλου. Παράλληλα, η Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας διοργανώνει πορεία διαµαρτυρίας και επίδοση ψηφίσµατος στη ∆∆Ε Πέλλας την Παρασκευή 2/3/18 (συγκέντρωση στις 12:00 στο πάρκο Μικρών Καταρρακτών στην Έδεσσα, πορεία διαµαρτυρία προς τη ∆∆Ε και επίδοση ψηφίσµατος στις 13:00). 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί να συµµετάσχουν είτε στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, είτε στην κινητοποίηση της Α’ ΕΛΜΕ Πέλλας. Μαζικά και Ενωµένοι να δώσουµε τον αγώνα για την αναβάθµιση της δηµόσιας παιδείας 

Για το ∆ιοικητικό Συµβούλιο 

Πρόεδρος                               Γ.Γραµµατέας
Πέτρος Πριβαρτιτσάνης       Γιώργος Τραπεζανίδης 




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.