Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καταγγελία - βόμβα Βούτση: Οργανώσεις απειλούν με... θάνατο ή ισόβια (!) τους 300 βουλευτές για το Σκοπιανό!


Ένα πολύ επιθετικό κείμενο παραδόθηκε και στους 300 βουλευτές, το οποίο απειλεί με θάνατο ή με ισόβια εάν ψηφίσουν στη Βουλή μια συμφωνία συνθέτης ονομασίας για την ΠΓΔΜ. Πρόκειται για «εξώδικο δήλωση για την ονομασία των Σκοπιών», η οποία έχει αναρτηθεί εδώ και κάποιες μέρες στο διαδίκτυο.

Ως αποστολέας εμφανίζονται παμμακεδονικές οργανώσεις και το περιστατικό προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της Βουλής κ. Βούτση ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν εννοώ μόνο την ηγεσία της χρυσής Αυγής». Συμπλήρωσε τα εξής:

«Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη και αναπτύσσουν τα τελευταία χρόνια λογικές με τις οποίες ανενδοίαστα προχωρούν στην εξύμνηση των ναζί. Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ γιατί μοιράστηκαν στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από δω για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω. Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα».

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε τις οργανώσεις που υπογράφουν το επίμαχο εξώδικο. Πρώτη πρώτη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας που εδρεύει στα Γιαννιτσά.  


Η απάντηση της ΠΟΠΣΜ στις δηλώσεις Βούτση

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Οι εξώδικες δηλώσεις που απέστειλαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις του Εξωτερικού και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Μακεδόνων στους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου εκφράζουν τις θέσεις του Ελληνικού λαού όπως αυτές διατρανώθηκαν με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια που πραγματοποιήθηκαν τόσο το 1992 όσο και το 2018, καθώς και με τα ψηφίσματα της συντριπτικής πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβουλίων της Μακεδονίας και των Περιφερειακών Ενώσεων Δήμων όλης της χώρας. Το περιεχόμενο των εξωδίκων αποτελεί συνέχεια της επιστολής των 373 ακαδημαϊκών (Ιστορικών και Αρχαιολόγων κ.α.) προς τον Πρόεδρο των ΗΠΑ το 2009, με σκοπό την άρση της αναγνώρισης της συνταγματικής ονομασίας του κράτους των Σκοπίων, και αφορά στην συμπεριφορά των κυβερνώντων που συνιστά αδικήματα προβλεπόμενα και τιμωρούμενα από τον ποινικό κώδικα και από τα Ελληνικά δικαστήρια. Δηλώνουμε ότι ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουμε με πολιτικά κόμματα και οποιαδήποτε προσπάθεια σύνδεσής μας με αυτά γίνεται με σκοπό να αποδυναμώσει την πανίσχυρη λαϊκή βούληση για διαφύλαξη των δικαίων του μακεδονικού Ελληνισμού. Ως γηγενείς Μακεδόνες ζητούμε από τους εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου να σεβαστούν τη βούληση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού και να μη δώσουν δικαίωμα για επιβουλή της Ιστορίας, της Πολιτιστικής κληρονομιάς και της εδαφικής ακεραιότητας της Μακεδονίας.

Γεώργιος Ευθ. Τάτσιος
Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. απο την εποχη του βυζαντιου και οταν εμφανιστηκαν οι σλαβοι και ειδικα οι βουλγαροι επεδιωκαν με καθε μεσο να φτασουν στο αιγαιο.
    γενιες προγονων εδωσαν το αιμα τους για να μην πεσει η μακεδονια στα χερια διαφορων πχ βουλγαρων και τωρα καποιοι χαρτογιακαδες των αθηνων χωρις να λαμβανουν υποψη ουτε την γνωμη των ελληνων αυτης της περιοχής θελουν να ΄¨¨λυσουν¨¨ το λεγομενο μακεδονικο λες και εμεις εχουμε το προβλημα και οχι ενα πολυεθνικο λρατιδιο που βρισκεται ενα βημα πριν το διαμελισμο του.
    και πως θελουν να το λυσουν:
    βοηθωντας τους στην κλοπη τμηματος της ελληνικης ιστοριας.
    ποιος τοπυς εδωσε το δικαιωμα;
    και αν αυτο δεν ειναι εσχατη προδοσια μια και ειναι γνωστο σε ολους, το λενε και ξενοι ιστορικοι και διπλωματες, το τι θα επακολουθησει με αλλαγη συνορων κ.λ.π, τοτε τι ειναι εσχατη προδοσια:
    ποια λοιπον η ποινη για εσχατη προδοσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποναει κυριε Βουτση; Μην ξεχνατε οτι οι Παμακεδονικες Ενωσεις εκφραζουν ολους μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απορώ γιατί δεν σας το έχουν κάνει ακόμα μπας και γλυτώσει τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.