Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αθώοι οι 36 κατηγορούμενοι για τη χρηματιστηριακή «φούσκα» του 1999


Αθώοι κρίθηκαν, για δεύτερη φορά από τη Δικαιοσύνη, 36 κατηγορούμενοι επιχειρηματίες και χρηματιστές, για την υπόθεση με τις μετοχές του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών την περίοδο του 1999.

19 χρόνια μετά το αποκαλούμενο «έγκλημα» του Χρηματιστηρίου το 1999, με τις λεγόμενες μετοχές «φούσκες» και το Τριμελές Κακουργιοδικείο της Αθήνας για δεύτερη φορά κρίνει αθώους τους 36 κατηγορουμένους επιχειρηματίες και χρηματιστές για τα αδικήματα της απάτης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.

Ήταν μία απόφαση κατά πλειοψηφία. Ωστόσο, ένα μέλος του δικαστηρίου είχε την άποψη ότι όλοι οι κατηγορούμενοι πρέπει να κριθούν ένοχοι και για τις δύο αξιόποινες πράξεις. Υπέρ της ενοχής τους είχε ταχθεί και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία τόνισε ότι και η πρώτη αθώωση ήταν εσφαλμένη.

Οι κατηγορούμενοι είχαν αθωωθεί το 2013, ωστόσο ασκήθηκε αναίρεση και έτσι βρέθηκαν στο εδώλιο του κατηγορουμένου.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

8 comments:

  1. ΠΟΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΦΟΥΣΚΑ;
    ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΥΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΗΜΙΤΗΣ;
    ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΣΚΑΣΕ ΟΠΩΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.
    ΜΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΦΟΥΣΚΑ ΠΩΣ ΕΣΚΑΣΕ;
    ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΤ. ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ, ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ € Ο ΙΔΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟ ΡΕΥΣΤΟ ΕΦΥΓΕ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΚΕΛΕΤΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΛΕΙΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ, ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ - ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
    ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΖΕΣΤΟ ΕΣΠΡΕΣΑΚΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΛΒΕΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΟΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΙΣ ΠΑΡΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ.
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΟΣΥΝΗΣ.
    ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΝΥΧΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά. Οι παραπάνω κύριοι έκαναν τη ...δουλειά τους .Η περιβόητη δικαιοσύνη ποτε επιτέλους θα λειτουργήσει χωρίς μεροληψία

      Διαγραφή
  2. Με την κάθε κυρά Κατίνα να παίζει τα λεφτά της γιατί άκουσε το γιο του μανάβη που ήξερε από κομπιούτερ καλά να πάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι σωστή η δικαιοσύνη κανένας δεν έβαλε τα λεφτά του με το ζόρι όλη ηθελαν να πλουτίσουν τέτοιος λαός είμαστε καλά μας κάνουν μετά ήρθε το λεφτά υπάρχουν ξανά το χαψαμε καλά μας κάνουν αντι να τους πάρουμε με της πέτρες τρέχουμε πίσω τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρώτα πάμε σχολείο και ύστερα αρχίζουμε να γράφουμε

      Διαγραφή
    2. 1.38:έχασες πολλά εγώ τίποτα πήρα και την έκανα άφησα τους έξυπνους μέσα μετά έμαθα να γραφω

      Διαγραφή
  4. Η Δικαιοσυνη με τα παραπολιτικα- παραδικαστικα τσιρακια οικοδομημα των κομματων των τελευταιων 45 ετων ποτε δεν θα κρινει ενοχους του παρελθοντος που πνιγουν την Ελλαδα απο δυσωδια και βρωμια ! SIEMENS, NOVARTIS , ΛΙΣΤΕς LAGARD και βαλε !!! καθαρση και στη Δικαιοσυνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΩΤΑ ΕΚΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.
      ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ 10:02 KAI 10:03 EXΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟ Χ.Α ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ.
      ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΑΝΜΕ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΑΡΑ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΩΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΗΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΟΧΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΑΛΑΒΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΡΑΧΜΗ ΤΩΝ ΚΟΡΟΪΟΔΩΝ

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.