Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διάκριση των παιδιών της ΣΤ΄ τάξης του 3ου Δ.Σ. Έδεσσας στην Εκπαιδευτική Ρομποτική



O Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής 2018 διοργανώνεται από τον WRO Hellas με Στρατηγικό Συνεργάτη την Cosmote και τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρους της Δημοκρατίας, κυρίου Προκοπίου Παυλόπουλου. Το σύνολο των μαθητών/τριών της ΣΤ τάξης του σχολείου μας συμμετείχαν στο διαγωνισμό, με θέμα «Ο Εποικισμός του Άρη» σε 2 ομάδες:

OMG1: Χριστίνα Παναγιώτα Γουσοπούλου, Χριστιάνα Ιντόρη, Ευαγγελία Πατσούκα, Δημήτριος Τασηλούσης, Γεώργιος Τόσιος, Χριστίνα Τόσιου. και OMG2: Άννα Αθανασιάδη, Στυλιανή Γεωργίτσα, Ευαγγελία Καραγιάννη, Ανδρέας Κορελίδης, Μαρίνα Τζανέση, Όμηρος Νικόλαος Χαλινίδης.

Ο περιφερειακός Διαγωνισμός Κεντρικής Μακεδονίας διεξήχθη στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ανατόλια, την Κυριακή 25-2-2018. Έχοντας άριστη παρουσία, οι ομάδες μας ευχαριστήθηκαν τη διαδικασία και κατάφεραν και οι δύο να προκριθούν στον προκριματικό γύρο των 48 ομάδων και να διαγωνιστούν στον τελικό του Περιφερειακού Διαγωνισμού, στις 20 καλύτερες ομάδες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Στον δεύτερο γύρο δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν κάποιο από τα εισιτήρια για τον τελικό της Αθήνας, ωστόσο η χαρά της συμμετοχής και τα πολλαπλά οφέλη της πρώτης αυτής εμπειρίας ήταν τόσο μεγάλα που επεσκίασαν την απώλεια πρόκριση στον τελικό της Αθήνας.

Τις ομάδες προετοίμασαν και υποστήριξαν την ημέρα του Διαγωνισμού οι εκπαιδευτικοί Αλέξανδρος Χαβδούλας (Πληροφορικής) και Κωνσταντίνος Προφητηλιώτης (δάσκαλος της ΣΤ τάξης). Εξαιρετικά σημαντική ήταν η συμβολή του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου που παρείχαν τον εξοπλισμό και συνόδευσαν τα παιδιά σε αυτή την πολύωρη διαδικασία. Ιδιαίτερα σημαντικός ήταν ο ρόλος του Γραμματέα του Συλλόγου Γιάννη Λευθέρη, ο οποίος μας στάθηκε δίπλα μας σε όλη αυτή την τεράστια προσπάθεια. Περισσότερες πληροφορίες και ενδεικτικές φωτογραφίες από το διαγωνισμό δίνονται στην ιστοσελίδα του σχολείου. Ευχόμαστε στα παιδιά πάντα επιτυχίες και εις ανώτερα.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.