Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Από 6 Νοεμβρίου του 2017 ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Έδεσσας

Σας γνωρίζουμε ότι από 6/11/2017 ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας Δ.Έδεσσας και στελεχώθηκε με 2 υπαλλήλους ΠΕ Κοινωνικών Λειτουργών.

Η υπηρεσία στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο του Δήμου Έδεσσας (Θ.Χαραλαμπίδη 11 Έδεσσα παλιά σφαγεία) τηλ. 2381025973, email : c.center@edessa.gr. Και http:// http://www.dimosedessas.gov.gr/el/kentrokoinotitas .

Έχει εκτυπωθεί πληροφοριακό υλικό (αφίσες – τετράπτυχα πληροφόρησης), τοποθετήθηκαν στην πόλη πληροφοριακές πινακίδες κατεύθυνσης καθώς και η ταμπέλα με το λογότυπο στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας.

Έχουν πραγματοποιηθεί συναντήσεις δικτύωσης με τοπικούς φορείς όπως ΟΑΕΔ, ΚΕΠ, Κέντρο πρόληψης «ΟΡΑΜΑ», ΚΕΔΔΥ, Τμήμα Κοινωνικής προστασίας Δ.Έδεσσας και είναι σε εξέλιξη η χαρτογράφηση-καταγραφή των κοινωνικών φορέων της πόλης.

Το προσωπικό του Κέντρου εξυπηρετεί δυνητικά ωφελούμενους του Κ.Ε.Α και δίνει πληροφορίες-κατευθύνσεις για τυχόν δυνατότητα επιλεξιμότητας των πολιτών σε άλλες δράσεις.

Η ομάδα έργου του Κέντρου Κοινότητας Δήμου ΄Εδεσσας


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…