Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το ΓΕΛ Καλής κέρδισε 7-6 στα πέναλτι το ΓΕΛ Αριδαίας (Σχολικό Πρωτάθλημα)


Ένα αγώνα γκραν γκινιόλ για γερά νεύρα είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι φίλαθλοι και οι μαθητές που βρέθηκαν στο γήπεδο της Υδραίας, όπου στο δεύτερο γύρο του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου που διοργανώνει το Υπουργείο Παιδείας η ομάδα του ΓΕΛ Καλής πέτυχε μεγάλη εκτός έδρας νίκη κερδίζοντας το ΓΕΛ Αριδαίας με σκορ 6-7 στα πέναλτι, αφού το παιχνίδι έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι χρειάστηκε στην ρουλέτα των πέναλτι να εκτελέσουν 10 πέναλτι από κάθε ομάδα για να αναδειχθεί ο τελικός νικητής.

Σκόρερ του αγώνα:
Στο 6΄ο Αδραμάνης με πλασέ σημείωσε το 1-0
Στο 62΄ο Τσουλαχάϊ με σουτ πέτυχε την ισοφάριση σε 1-1
Ευκαιρίες για τους γηπεδούχους χάθηκαν με τους:
Παρούτογλου, Χότζια, Παπαδημητρίου και για τους φιλοξενούμενους με τους: Παρματά, Κουρουκτσίδη, Χρήστου.

Στα παιχνίδια του πρώτου γύρου το ΓΕΛ Αριδαίας απέκλεισε το ΕΠΑΛ Αριδαίας ενώ το ΓΕΛ Καλής απέκλεισε το ΓΕΛ Σκύδρας, με τα σκορ και στους δύο αγώνες με 1-0.
Γυμνασίαρχος του αγώνα ήταν ο Πασόης Ευστάθιος
Γιατρός του αγώνα ο Ζιάκας Αθανάσιος
Διαιτητές: Μιχαηλίδης (Παρούτογλου- Λεμονίδης) Πέλλας

Οι συνθέσεις των ομάδων των δύο Λυκείων:

ΓΕΛ Αριδαίας: (Γ. Χασάπης): Τούμπης, Σέλκος, Κουλάφη, Τσούρας, Εμμανουηλίδης, Χότζιας, Αδραμάνης, Τσίπες, Αθανασίου, Παρούτογλου, Παπαδημητρίου
Αναπληρωματικοί: Ζέρζης, Νούσκας, Καρασάββας, Κώνστας, Μάϊνος, Μητσάνης, Κωστίνας

ΓΕΛ Καλής (Α. Στράντζαλης): Σαββίδης, Κότσυφας, Χρήστου, Γεωργιάδης, Τσαβδαρίδης, Κουρουκτσίδης, Τσουλαχάϊ, Τσιλογλανίδης, Γιουμουκίδης, Σύρμαλης, Παρματάς.
Αναπληρωματικοί: Τσαβδαρίδης Η., Σπάρταλης, Τσιλογλανίδης Φ., Ηψηλάντης 



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΛ ΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΟΧΗ.ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΤΣΑΡΑ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.