Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φίλιππος Ν.Πέλλας - Άθλος Αλεξάνδρειας 83-62


Όμορφο μπασκετικό θέαμα παρακολουθήσαμε την Τετάρτη το βράδυ στο "Έλλη Μυστακίδου" μεταξύ δύο ομάδων που έπαιξαν ελεύθερο και επιθετικό μπάσκετ. Τελικά ο Φίλιππος Νέας Πέλλας επιβλήθηκε εύκολα του Άθλου Αλεξάνδρειας με σκορ 83-62 στον εξ αναβολής αγώνα του περασμένου Σαββάτου.

Στο 1ο δεκάλεπτο οι νικητές μπήκαν χαλαρά στην άμυνα γεγονός που εκμεταλλεύτηκαν οι νεαροί παίκτες του Άθλου, με αποτέλεσμα να δούμε ένα μεγάλο σκορ περιόδου 26-25. Στη 2η περίοδο όμως οι άμυνες άρχισαν να γίνονται πιο πιεστικές κι εκεί βέβαια είναι πια θέμα εμπειρίας και δύναμης, στοιχεία στα οποία προφανώς υπερτερούσαν οι γηπεδούχοι, οπότε στο τέλος του ημιχρόνου είδαμε τον φωτεινό πίνακα να γράφει 42-34. 

Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στις αρχές του 2ου ημιχρόνου με τη διαφορά στο σκορ να φτάνει στα μέσα της 3ης περιόδου κοντά στους 20 πόντους. Κάπου εκεί ο κόουτς Οκλαλιώτης αποφάσισε, τηρώντας το fair play που αρμόζει ειδικά μάλιστα όταν παίζεις απέναντι σε εφήβους, να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του, κι έτσι το ματς να κυλήσει ομαλά μέχρι το τελικό 83-62 με τους 11 από τους 12 παίκτες των γηπεδούχων να έχουν σκοράρει!.

Η ομάδα του Φιλίππου συνεχίζει να είναι μόνη της στη 2η θέση του πρωταθλήματος με 17 νίκες και 2 ήττες και το ερχόμενο Σάββατο ταξιδεύει στην Κατερίνη όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική ΑΚΕ Πιερίας.

Το σκορ στο τέλος κάθε δεκαλέπτου ήταν: 26-25, 42-34, 66-46, 83-62. 

Η σύνθεση του Φιλίππου ήταν: Παναγιωτίδης 2, Οξούζης 12(1), Πάτσος 3, Περπερίδης 20(1), Τσανακτσίδης 5, Οικονομόπουλος 2, Βουζίνας 7(2), Μπαλιάκας 6, Στόγιος 5, Χερκελετζής 17, Μπουρονίκος, Φαρδέλας 4.


Πηγή: Α. Σ. Νέας Πέλλας "Ο Φίλιππος"


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.