Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Π. Σκουρλέτης: 8.800 μόνιμοι στους δήμους την επόμενη εβδομάδα


Τη διαβεβαίωση ότι «την άλλη εβδομάδα θα είναι στις δουλειές τους 8.800 μόνιμοι στους δήμους» εξέφρασε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης υποστηρίζοντας πως «για πρώτη φορά ύστερα από εννέα χρόνια γίνεται διαγωνισμός για μόνιμες θέσεις εργασίας, καθώς έως τώρα καλύπτονταν από οκταμηνίτες συμβασιούχους».

Στη συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο 105,5» αναφέρθηκε αναλυτικά στον «διαγωνισμό των 8.800 θέσεων σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των δήμων όλης της χώρας, αριθμός που προέκυψε έπειτα από τα αιτήματα που κατέθεσε κάθε δήμος για τον χώρο του και με βάση τα οικονομικά του» και

Θύμισε ακόμα ότι «τον Φεβρουάριο του 2016 η κυβέρνηση αποδέσμευσε τις προσλήψεις στις ανταποδοτικές υπηρεσίες, που πληρώνονται από δημοτικά τέλη και άρα δεν επιβαρύνουν ούτε τον κρατικό προϋπολογισμό ούτε τον προϋπολογισμό των δήμων, από τους περιορισμούς και τους κανόνες αναλογίας προσλήψεων/αποχωρήσεων στο Δημόσιο» ενώ σχολιάζοντας τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, δήλωσε:

«Η ΝΔ καταγγέλλει ότι κάνουμε φωτογραφικό διαγωνισμό, κάτι αναληθές και εύκολα εξηγήσιμο γιατί το λέει. Το λέει επειδή ποτέ της δεν συμφιλιώθηκε με την ιδέα των μόνιμων προσλήψεων, ήθελε το καθεστώς των ελαστικών μορφών εργασίας στην καθαριότητα, που κάποια στιγμή να περάσει σε ιδιώτες».



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.