Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

AΣΕΠ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 5.235 θέσεις ΥΕ σε δήμους


Μετρά αντίστροφα από την Πέμπτη 8 Μαρτίου η προθεσμία για την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για 5.235 θέσεις ΥΕ στο πλαίσιο της Προκήρυξης 3Κ/2018 για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, 8.166 θέσεων τακτικού προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου σε ανταποδοτικές υπηρεσίες δήμων, Συνδέσμους, ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ των ΟΤΑ.

Η προθεσμία λήγει την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 και ώρα 14:00. Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: 
Α.Σ.Ε.Π. 
Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2018 
Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510 

αναγράφοντας στο φάκελο την κατηγορία Π.Ε. ή Τ.Ε. ή Δ.Ε. ή Υ.Ε. της οποίας θέσεις διεκδικούν. Η προθεσμία αποστολής της υπογεγραμμένης εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα απαιτούμενα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά για τους ΥΕ λήγει με την πάροδο της 27ης Μαρτίου 2018, ημέρας Τρίτης. Ποιες ειδικότητες ζητούνται:


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ζητείται η ειδικότητα του ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ.
    ΡΟΣΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΛΕΙΣΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΜΕΤΑΤΑΞΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΟ.
    ΤΙ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.