Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Σοκ στην Αλμωπία! Από την Αριδαία οι 3 γυναίκες που έχασαν την ζωή τους στο τροχαίο έξω από το Πολύκαστρο! (φωτο)


Σοκ προκάλεσε στην τοπική κοινωνία της Αλμωπίας η είδηση για τον τραγικό θάνατο τριών γυναικών από την Αριδαία, οι οποίες άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο, σε τροχαίο δυστύχημα σήμερα, λίγο μετά το μεσημέρι, έξω από το Πολύκαστρο.. 

Ειδικότερα, όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ:

Τρεις νεκρές γυναίκες είναι ο απολογισμός τροχαίου δυστυχήματος που έγινε στις 2:30 το μεσημέρι, στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Ευζώνων, στο 520ο χιλιόμετρο, στο ύψος του οικισμού Άσπρου, ενώ άλλοι τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μετωπικά.

Στο πρώτο όχημα επέβαιναν τέσσερις γυναίκες από την Αριδαία από τις οποίες οι τρεις έχασαν τη ζωή τους, 58, 63 και 67 ετών και μία 43χρονη τραυματίστηκε.

Στο δεύτερο όχημα με κατεύθυνση προς τη Θεσσαλονίκη επέβαιναν 2 Γερμανίδες καλόγριες και ένας Έλληνας Ιερέας. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα-εθελοντή που μίλησε στο "Ράδιο Θεσσαλονίκη", η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη, πιθανώς λόγω μεγάλης ταχύτητας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό δυστύχημα διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Πολυκάστρου. 
Φωτο: thessnews-life-events.gr


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.