Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κατέθεσε έφεση ο ΠΑΟΚ κατά της πρωτόδικης ποινής - Συλλαλητήριο οπαδών


Σήμερα το απόγευμα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατέθεσε έφεση αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση για το ντέρμπι κατά του Ολυμπιακού και την ποινή που επεβλήθη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι νομικοί της ΠΑΕ ζήτησαν με αίτημά τους την εξαφάνιση της ποινής και παράλληλα τη σύντομη εκδίκαση της έφεσης, εντός των προσεχών ημερών 

Σημειώνεται ότι συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της ΕΡΤ-3 πραγματοποίησαν οπαδοί του ΠΑΟΚ. Οι οπαδοί διαμαρτυρήθηκαν για την ποινή που επιβλήθηκε στην ομάδα για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. 

Κάθε μέρα στους δρόμους μέχρι την τελική δικαίωση προανήγγειλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που γνωστοποίησαν τις προθέσεις τους, με ανακοίνωση που έκαναν διακόπτοντας το πρόγραμμα της ΕΡΤ3

Όπως αναφέρθηκε σε ανακοίνωση τους, την Πέμπτη ο κόσμος του ΠΑΟΚ πραγματοποιεί συγκέντρωση στην Καμάρα στις 18:00, ενώ την Κυριακή στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο στην Αριστοτέλους και θα ακολουθήσει πορεία προς το γήπεδο. Εκεί θα είναι και οι Σύνδεσμοι των περιοχών εκτός Θεσσαλονίκης.

Η διοίκηση της ΕΡΤ καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την εισβολή οπαδών ποδοσφαιρικής ομάδας σε στούντιο της ΕΡΤ3 κατά τη διάρκεια εκπομπής σε ζωντανή μετάδοση.
Η διακοπή της κανονικής ροής του προγράμματος συνιστά βαθιά αντιδημοκρατική πράξη, η οποία ουδόλως συνάδει προς το φίλαθλο πνεύμα.
Η ΕΡΤ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός της για τη διαφύλαξη της απρόσκοπτης λειτουργίας της. 
Τέλος, διευκρινίζεται ότι η ΕΡΤ και η ΕΡΤ3 δηλώνουν ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που αναγνώσθηκε εκφράζει αποκλειστικά τους συντάκτες του συγκεκριμένου κειμένου, απόρροια και του τρόπου με τον οποίο το επέβαλαν. 

ΑΜΠΕ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

4 comments:

  1. Μία πόλη μία ομάδα θέλατε και καμαρώνατε .Με 15 αλλοδαπούς νιωθατε περήφανοι που είσασταν πρώτοι.Στον αγύριστο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περσι με το θεατρο ιβιτς δεν εκαναν εφεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος παοκ οσο επαιζε με τα παραρτηματα καβαλα στο αλογο οταν παιζει με κανονικες ομαδες τρωει τριμπαλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.