Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επετειακή προπόνηση μέσα στις γειτονιές του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ περιοχή της Μακεδονίας , η Πέλλα , τα μαρτυρικά Γιαννιτσά μέσω της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ σας προσκαλούν να παρευρεθείτε στην συγκεκριμένη επετειακή προπόνηση μέσα στις γειτονιές του ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ .

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών οργανώνει ανοιχτή προπόνηση για το θέμα της Μακεδονίας μας, την Κυριακή 18 Μαρτίου με ώρα έναρξης στις 12μ.μ. Σημείο εκκίνησης το Δημαρχείο Πέλλας στα Γιαννιτσά και τερματισμός το άγαλμα του Μ.Αλεξάνδρου στην Πέλλα.
Η διαδρομή,που είναι 15χλμ περίπου με ανηφοροκατηφορες,είναι η εξής: Δημαρχείο Γιαννιτσών, πεζόδρομος,Αγία Παρασκευή,πλατανοτοπο, Αρχοντικό, Μεσιανό, Ν.Πελλα, Πέλλα.
Νερό θα έχει στην εκκλησία του Αρχοντικού, στην πλατεία του Μεσιανου και στη Ν.Πελλα.
Η προπόνηση δεν έχει ανταγωνιστικό χαρακτήρα και εκτός από τα 110 μέλη της Ο.Μ.Γ. που δήλωσαν συμμετοχή, είναι ανοιχτή σε όλους όσους θέλουν να έρθουν μαζί μας.
Τις τσάντες των δρομέων με τα ρούχα που πρέπει να έχουν για να αλλάξουν στον τερματισμό θα τις παραλάβει λεωφορείο,λίγο πριν την εκκίνηση και θα τις μεταφέρει στην Πέλλα. Με τα ίδια λεωφορεία θα επιστρέψουμε στα Γιαννιτσά. Επειδή δε θα υπάρχουν αριθμοί συμμετοχής καλό θα είναι να χρησιμοποιήσετε τσάντες με το όνομα σας.
Στην Πέλλα, όπου θα φτάσουμε όλοι μαζί, θα μας περιμένει χορωδία που θα τραγουδήσει Μακεδονικά τραγούδια.
Η εκδήλωση θα γίνει ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες της ημέρας.
Όποιοι ποδηλάτες επιθυμούν να πάρουν μέρος στην εκδήλωση μπορούν να συμμετάσχουν με τα ποδήλατα τους.

Για το

Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΚΟΥΤΣΑΚΑ ΣΟΦΙΑ                     ΦΙΟΥΝΗΣ  ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.