Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Θ.Τζάκρη: Επίσκεψη Υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στα Γιαννιτσά


Από το γραφείο της βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Θεοδώρας Τζάκρη ανακοινώνεται ότι το πρωί της Δευτέρας 23 Απριλίου 2018 ο Υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής, συνοδευόμενος από υπαλλήλους της τεχνικής υπηρεσίας του Υπουργείου Δικαιοσύνης, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών προκειμένου να διαπιστώσει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το κτίριο όπου στεγάζεται το Πρωτοδικείο Γιαννιτσών, καθώς και στο Ειρηνοδικείο και την Εισαγγελία Γιαννιτσών (που στεγάζονται σε μισθωμένο χώρο επί της οδού Κουγιουμτζίδου 3) προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες απονέμεται η Δικαιοσύνη στην μεγαλύτερη πόλη του νομού Πέλλας.

Για την επικείμενη συνάντηση, η κ. Τζάκρη ενημέρωσε την Πρόεδρο Πρωτοδικών του Πρωτοδικείου Γιαννιτσών κ. Σουλτάνα Κρυστάλλη, τον Προϊσταμένο της Εισαγγελίας Γιαννιτσών κ. Νικόλαο Καραμολέγκο, τον Προϊστάμενο του Ειρηνοδικείου κ. Ηλία Παπαδόπουλο και τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών κ. Στάθη Φουντουκίδη.

Στις 5 μμ της ίδιας ημέρας θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Έδεσσας ενημερωτική εκδήλωση για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση του ν. 4512/2018 που συνδιοργανώνουν οι δύο Δικηγορικοί Σύλλογοι (Έδεσσας & Γιαννιτσών) με ομιλητές τον Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Σταύρο Κοντονή, τον Αρεοπαγίτη και Πρόεδρο της Νομοπαρασκευαστικής Επιτροπής για την υποχρεωτική διαμεσολάβηση κ. Χαράλαμπο Μαχαίρα και την κ. Θεοδώρα Τζάκρη, βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ και διαπιστευμένη διαμεσολαβητή.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Kalos na erteis sta aspromaura giannitsa se perimenoume....katw ta xeria apo ton paok mas re...idan mazi gia mia zwh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΡΟΣ ΑΞΟ ΚΑΠΟΙΟ ΝΕΟΟΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.