Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αδιανόητη κτηνωδία με φαντάρους που βασανίζουν και πετούν από γκρεμό αδέσποτο σκύλο


Εξοργιστικό είναι το περιεχόμενο ενός βίντεο που απεικονίζει δύο Έλληνες στρατιώτες να βασανίζουν και να πετούν σκυλί σε γκρεμό

Ένα βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας κι απεικονίζει δύο στρατιώτες να βασανίζουν ένα σκυλάκι, έχει εξοργίσει τους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Στο βίντεο που τραβάει τρίτος στρατιώτης, φαίνονται οι δύο φαντάροι να πετούν το σκυλί πάνω από την περίφραξη του στρατοπέδου, γελώντας και κάνοντας πλάκα, ενώ παράλληλα ακούγονται οι σπαρακτικές κραυγές του άτυχου ζώου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η μονάδα που υπηρετούσαν οι τρεις στρατιώτες, ενώ το Γενικό Επιτελείο Στρατού σε ανακοίνωσή του για το περιστατικό αναφέρει πως «με αφορμή βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα και δείχνει οπλίτες να κακομεταχειρίζονται σκύλο, το θέμα διερευνάται αρμοδίως, ώστε να αποδοθούν άμεσα ευθύνες στους εμπλεκόμενους για τη βάναυση και καταδικαστέα αυτή πράξη». Το βίντεο φέρεται πως τραβήχτηκε πριν από τέσσερις μήνες και το ζώο επέζησε της πτώσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΣΚΑΪ, οι δύο στρατιώτες που πέταξαν τον σκύλο αλλά και ο τρίτος που τράβηξε το βίντεο από το κινητό του, έχουν ταυτοποιηθεί. Επειδή, όμως, έχουν απολυθεί και είναι πλέον πολίτες τα στοιχεία τους θα διαβιβαστούν στην αστυνομία.

*To βίντεο κρίναμε πως είναι πολύ σκληρό και δεν το δημοσιεύουμε


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.