Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ανοιχτή επιστολή Ομάδας Πρωτοβουλίας «Δήμος Ξανά στην Κρύα Βρύση» στο Δήμαρχο Πέλλας


«Δίνουμε τον αγώνα μας για να επαναλειτουργήσει ο Δήμος μας…»

Από την Ομάδα Πρωτοβουλίας «Δήμος Ξανά στην Κρύα Βρύση» λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή- καταγγελία προς τον Δήμαρχο Πέλλας:

«Δήμαρχε…

Με αφορμή την οριστική απόφαση για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς στην Κρύα Βρύση θα θέλαμε να θέσουμε ένα ερώτημα στους εκλεγμένους συμβούλους του τόπου μας και στο δήμαρχο της περιοχής.

Κύριε δήμαρχε…

Προ τριμήνου αναφερθήκατε στην ύπαρξη μιας ολιγομελούς ομάδας φιλόδοξων μελών κατά τα λεγόμενά σας και τον αγώνα της για την επανίδρυση και επαναλειτουργία του πρώην Δήμου Κρύας Βρύσης και πως αδυνατεί αυτή η ομάδα να αντιληφθεί πως ένας μεγάλος δήμος σαφώς και μπορεί να διεκδικήσει περισσότερα για όλους.

Λοιπόν που είναι η δύναμη του μεγάλου δήμου δήμαρχε?

Γιατί δε μένει το υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς δήμαρχε?

Τι έχει κάνει αυτός ο μεγάλος δήμος που νοιάζεται για τον τόπο μας για κάθε υποκατάστημα που κλείνει στην Κρύα Βρύση, δήμαρχε?

Που είναι η δύναμή σας δήμαρχε?

Κάνατε την Κρύα Βρύση από έναν αυτάρκη Δήμο, ένα μεγάλο χωριό.

Έφυγε το ειρηνοδικείο, ο ΟΑΕΔ, το ΙΚΑ, η Διεύθυνση Γεωργίας, η Εμπορική τράπεζα, η Εθνική τράπεζα. Τώρα φεύγει και η τράπεζα Πειραιώς.

Το Αστυνομικό Τμήμα υποβιβάστηκε σε Αστυνομικό Σταθμό.

Που είναι η δύναμή σας δήμαρχε?

Που είναι η δύναμη του μεγάλου δήμου δήμαρχε?

Πουθενά δήμαρχε. Πουθενά!

Που είναι η παρουσία σας δήμαρχε?

Απών πάντα. Απών.

Όλα αυτά έφυγαν από τον τόπο μας από τη στιγμή που έφυγε ο Δήμαρχός μας, από τη στιγμή που έφυγε ο Δήμος Κρύας Βρύσης και γι αυτό υπάρχουν προσωπικές ευθύνες συναδέλφων σας στην Κρύα Βρύση. Θα τα πούμε και με αυτούς σύντομα.

Αναφέρεστε στο έργο που γίνεται στην περιοχή της Κρύας Βρύσης και που φυσικά εμείς, η ολιγομελής ομάδα των 5.500 υπογραφών, δε θέλουμε να δούμε, αλλά, μάλλον μπερδευτήκατε.... Μάλλον εννοούσατε την τραγική υποβάθμιση που οδηγήσατε τον τόπο μας - τα παιδιά μας πίνουν νερό από καρκινογόνους αμιαντοσωλήνες, οι δρόμοι μας δεν είναι ούτε για κάρα, πόσο μάλλον για αυτοκίνητα. Οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν εξαφανιστεί, όπως και η καθαριότητα της περιοχής. Για πέστε μας δήμαρχε, τι από τα παραπάνω διεκδίκησε ο μεγάλος δήμος και πέτυχε ώστε να προσφέρει στον τόπο μας πρόοδο?

'Η σας βολεύει αυτό δήμαρχε του μεγάλου δήμου, τα πάντα στα Γιαννιτσά και η Κρύα Βρύση ένα μεγάλο χωριό. Φτάνει πια. Λίγη ντροπή δε βλάπτει.....

Όλα αυτά φυσικά δεν θα είχαν συμβεί αν η Κρύα Βρύση είχε το Δήμο της και το Δήμαρχό της.

Γι αυτό λοιπόν πραγματικά δεν έχετε το δικαίωμα και δε σας επιτρέπεται να σταθείτε εμπόδιο σε οποιοδήποτε αίτημα του τόπου μας για τη δημιουργία Δήμου.

Σας πληροφορούμε πως ναι είναι δύσκολο να γίνει Δήμος η Κρύα Βρύση και αυτό το ξέρουμε καλύτερα από εσάς, γιατί εμείς έχουμε δώσει και δίνουμε τον αγώνα μας. Εσείς δήμαρχε και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι του τόπου μας είστε πάλι Απόντες…

Εμείς λοιπόν, η ολιγομελής ομάδα των 5.500 υπογραφών, δεν θα πάψουμε να ελπίζουμε και να προσπαθούμε να επαναλειτουργήσει ο Δήμος μας με το Δήμαρχό μας.

Εμείς, η ολιγομελής ομάδα των 5.500 υπογραφών - που εσείς ως δήμαρχος Γιαννιτσών μάλλον, ειρωνεύεστε και αμφισβητείτε και θα έπρεπε να ντρέπεστε γι αυτό - εμείς λοιπόν αγαπάμε τον τόπο μας!

Μας έχουν απομείνει το ταχυδρομείο και το Κέντρο Υγείας ως δημόσιες υπηρεσίες στον τόπο μας.

Τι λέτε δήμαρχε? Θα τα κρατήσουμε? Θα τα κλείσουμε?

Πόσο μεγάλος και δυνατός τελικά είναι ο δήμος Πέλλας?

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΤΑΚΗΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ
ΝΙΚΟΣ ΦΩΣΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

13 comments:

  1. Τα τσιράκια της Θόδωρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας ευχομαστε να ξαναγινετε Δημος Κρ.βρυσης και να απαλλαγουμε απο εσας το ταχυτερο! Μας φορτωσατε τα χρεη σας ,τον Σταμκο,την την υποβαθμισμενη πολιτιστικη σας ταυτοτητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ εσείς μας μπουκώσατε με τα πλεονάσματά σας και δεν ξέρουμε που να τα χρησιμοποιήσουμε! Όσο για τη δική σας αναβαθμισμένη πολιτιστική ταυτότητα γελάνε και οι πέτρες για να μην πω το ανέκδοτο του αιώνα! Και τέλος αν ξαναδείς τα εκλογικά αποτελέσματα θα διαπιστώσεις ότι τον Στάμκο η Κρύα Βρύση δεν σας τον φόρτωσε!
      ΥΣ Είναι δεδομένο ότι δεν μας θέλετε αλλά να ξέρετε εμείς λιώνουμε και δεν κοιμόμαστε τα βράδια επειδή δεν μπορούμε χωρίς εσάς!!!

      Διαγραφή
    2. Ι) Να έρθεις να υπογράψεις και εσυ στον αγώνα που κάνουμε για επανίδρυση Δήμου και να γλιτώσεις μια ώρα νωρίτερα. ΙΙ) Κανένα χρέος δεν σας φορτώσαμε το κράτος επιχορήγησε το Δήμο για όλες τις οφειλές. Γνωρίζεις όμως πόσα χρέη άφησε ο Δήμος Γιαννιτσών ή Κύρρου; ΙΙΙ)Τον Στάμκο δεν σας το φορτώσαμε εμείς αλλά παράγοντες των Γιαννιτσων σας και της ΝΟΔΕ σας. Το τελευταίο δε δύναμαι να το σχολιάσω γιατί επιβεβαιώνει την υποβαθμισμένη σου ταυτότητα. Ο αγώνας μας θα δικαιωθεί.

      Διαγραφή
    3. Κοτζάμ βουλευτή εκλέξατε ,όλοι μας καμαρώνουμε γιατό , βάλτε τον μπροστά και φύγετε.

      Διαγραφή
    4. Μαζί σας και γρήγορα.

      Διαγραφή
    5. Ο πρώην αντιπεριφεριάρχης ,το καμάρι τιυ βάλτου γιατι δεν σας οδηγεί; Τόσους ικανούς ανθρώπους έχετε....

      Διαγραφή
  3. ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΤΕ ΑΤΟΜΑ; ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι στην Κρύα Βρύση νομίζουν ότι ένα καρναβάλι και μια έκθεση τρακτέρ της κακιάς ώρας κάνει έναν τόπο μεγάλο.
    Οι τράπεζες μετράνε τα λεφτά και με τα άδεια βιβλιάρια δεν πληρώνονται ούτε τα νοίκια ούτε οι υπάλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ στην Έδεσσα και στα Γιαννιτσά έχουν βουλιάξει τα ταμία των τραπεζών από τα γεμάτα βιβλιάρια!

      Διαγραφή
    2. Επειδή σας ζηλεύουν ,για αυτό φεύγουν όλοι.Δεν μπορούν να σας βλέπουν να προδεύετε ....

      Διαγραφή
    3. Στα τσακίδια!!!

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.