Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η ημερίδα σχολικού επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές του Γυμνασίου Σκύδρας (φωτο)

Στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης ημέρας Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού (129457 /Δ7 / 04/08/2016, ΥΠ.Π.Ε.Θ) πραγματοποιήθηκε Ημερίδα για τους μαθητές του Γυμνασίου Σκύδρας με στόχο την παροχή έγκυρης και έγκαιρης πληροφόρησης και συμβουλευτικής στήριξης τους. 

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε τις παρακάτω εισηγήσεις : 
1) «Ανακαλύπτω τον εαυτό μου-σχεδιάζω το επαγγελματικό μου μέλλον» (Τεστέμπαση Αθηνά) 
2) Δρόμοι μετά το Γυμνάσιο ( Τεστέμπαση Αθηνά) 
3) Εισήγηση από την κ. Μέγα Ηλιάνα (δικηγόρος) 
4) Εισήγηση από την κ. Μέγα Μαρία (Τοπογράφος Μηχανικός) 
5) Εισήγηση από τον κ. Κιτσόπουλο Ιωάννη ( ελεύθερος επαγγελματίας) 
6) Εισήγηση από τον κ. Γαϊτάνη Γεώργιο (γεωπόνος) 
7) Εισήγηση από τον Ταγματάρχη Αεροπορίας Στρατού Χρυσογένη Γεώργιο. 
Στο πλαίσιο αυτής της εκδήλωσης δόθηκε η δυνατότητα στους μαθητές και μαθήτριες του σχολείου να ενημερωθούν και να επικοινωνήσουν με επαγγελματίες από διάφορους χώρους έτσι ώστε να επιτευχθεί πολύπλευρη και ολοκληρωμένη πληροφόρηση τους για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές. 

Η επιλογή των παραπάνω επαγγελμάτων έγινε λαμβάνοντας υπόψη τις εκπεφρασμένες επαγγελματικές επιθυμίες των μαθητών και των μαθητριών του Γυμνασίου. Η ημερίδα διοργανώθηκε από την υπεύθυνη ΣΕΠ Αθηνά Τεστέμπαση σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Σκύδρας και πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 01/03/2018 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Σκύδρας και ώρες 11:00π.μ με 14:00μ.μ. 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους παραπάνω επαγγελματίες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με μεγάλη προθυμία και συνέπεια στην πρόσκλησή μας και συντέλεσαν ουσιαστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης. 

Η υπεύθυνη ΣΕΠ 
Αθηνά Κ. Τεστέμπαση
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφού σας ευχαριστήσουμε για την μοναδική εκτίμηση και εμπιστοσύνη που δείχνετε στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα karatzova.com, καθιστώντας την πρώτη -με διαφορά- σε επισκεψιμότητα στην ευρύτερη περιοχή της Π.Ε. Πέλλας, θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε ότι:

Στο πλαίσιο της ελεύθερης έκφρασης των αναγνωστών- επισκεπτών της η Η.Ε. karatzova.com θεωρεί αυτονόητο ότι οι αναγνώστες της έχουν το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής.

Όμως θέλουμε να ξεκαθαρίσουμε με σαφήνεια ότι σε καμία περίπτωση η Η.Ε. δεν δημοσιεύει σχόλια ρατσιστικού, υβριστικού, προσβλητικού, φασιστικού ή σεξιστικού περιεχομένου. Από όπου και αν προέρχονται, όπου και αν απευθύνονται…

Είναι αυτονόητο επίσης ότι τα ενυπόγραφα άρθρα εκφράζουν το συντάκτη τους και όχι κατ' ανάγκην την άποψη της Ηλεκτρονικής Εφημερίδας.

Σας ευχαριστούμε και πάλι…