Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συνέντευξη με τον Γ. Σηφάκη: «Θα σταματήσει η Πέλλα να είναι έξω από όλους τους Εθνικούς σχεδιασμούς όπως την είχαν καταδικάσει οι προηγούμενοι για πάρα πολλές δεκαετίες»


«Μέσα από "συμπληγάδες πέτρες" κατάφερε αυτή η κυβερνητική πλειοψηφία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ισορροπήσει την οικονομία, να κρατήσει την κοινωνία όρθια μέσα στην μεγάλη κρίση, να αναβαθμίσει την διεθνή θέση της χώρας καθιστώντας την ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο και βελτιώνοντας τις σχέσεις της με όλες τις μεγάλες δυνάμεις και τις Μεσογειακές και Βαλκανικές χώρες. Η Ελλάδα, σε μια ευρύτατα αποσταθεροποιημένη περιοχή, είναι παράγοντας ειρήνης και σταθερότητας». Αυτό επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σηφάκης σε συνέντευξή του στην Ηλεκτρονική Εφημερίδα μας. 

Σε ότι αφορά τις τελευταίες αποκαλύψεις σκανδάλων και αν οι υποθέσεις θα φθάσουν μέχρι τέλους,   σημειώνει ότι «το αξιακό μας φορτίο δεκαετιών, η πολιτική μας φυσιογνωμία, οι αρχές μας είναι η μεγαλύτερη εγγύηση ότι αυτά που άρχισαν να εξετάζονται και αυτά που θα «βγουν» στην πορεία θα ελεγχθούν ως το τέλος. Δεν υπάρχει περίπτωση να χαριστούμε σε κανέναν και για κανέναν λόγο».

Σχετικά με τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και την στάση του ΣΥΡΙΖΑ, επισημαίνει: «Θα επιδιώξουμε την συμπαράταξη των ευρύτερων δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων με ανοικτό μυαλό και χωρίς ίχνος ηγεμονισμού». 

Τέλος, ο κ. Σηφάκης μέσα από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στην Ηλεκτρονική μας Εφημερίδα, παρουσιάζει με συγκεκριμένα στοιχεία το παραγωγικό μοντέλο, το σχέδιο της κυβέρνησης για την ανάπτυξη και πως αυτό εξειδικεύεται στην Πέλλα.


Ολόκληρη η συνέντευξη του βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment